Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Centrul de tratare a cancerului Amethyst Cluj ofera servicii de chimioterapie si camere implantabile decontate de CAS

Publicat:

un an de la deschiderea oficiala, centrul Amethyst din Cluj isi largeste gama serviciilor medicale decontate de CAS, oferind pacientilor oncologici servicii de chimioterapie si camere implantabile, incepand cu 5 octombrie. Amethyst devine astfel singura clinica privata din care ofera posibilitatea realizarii tratamentului oncologic ne-chirurgical complet, la standarde internationale: radioterapie, brahiterapie, chimioterapie, camere implantabile, nutritie si consiliere psiho-oncologica.

Cancerul ramane in tara noastra una dintre principalele cauze…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Charles a vizitat marți un centru de tratare a cancerului

23:10, 30.04.2024 - Regele Charles al III-lea al Regatului Unit revine la indatoririle publice pentru prima data dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. El urmeaza sa viziteze un centru de tratament al cancerului, potrivit stiripesurse.ro. Regele Charles a vizitat marți un centru de tratament al cancerului unde s-a intalnit…

Regele Charles al III-lea revine la indatoririle publice. A facut o vizita la un centru de tratare a cancerului VIDEO

16:21, 30.04.2024 - Regele Charles al III-lea, care este tratat pentru un cancer nespecificat, a revenit marți la indatoririle publice cu primul sau angajament oficial de la diagnosticarea sa, dupa ce medicii sai au fost "foarte incurajați" de progresele sale.

Regele Charles revine la indatoririle publice. Monarhul urmeaza sa viziteze un centru de tratare a cancerului: "Regele și regina..."

10:35, 30.04.2024 - Regele Charles urmeaza sa viziteze un centru de tratare a cancerului pentru a se intalni cu medici specialiști și alți pacienți, impreuna cu regina Camilla. Este pentru prima data cand revine la indatoririle publice dupa ce a fost diagnosticat cu cancer.

GSP: VIDEO. Gestul deplasat al lui Danuț Lupu, surprins pe camere. „Doar am mangaiat-o", a fost raspunsul la intrebarea GSP

09:50, 04.04.2024 - Din nou in libertate dupa aproape șapte luni, perioada in care a stat in detenție fiindca a fost prins conducandu-și autovehiculul fara permis, Danuț Lupu a fost intampinat la ieșirea de la Rahova de mai mulți reprezentanți ai celor mai importante trusturi de presa din Romania.

Mica Publicitate de azi, 26 martie 2024

00:00, 26.03.2024 - Vanzari 2 camere VAND apartament 2 camere, str. Longinescu, bl.11, etaj 3.Tel. 0720/616050. VAND apartament 2 camere, etaj 1, Piata Sud.Tel. 0748/087724. VAND apartament 2 camere fosta Autogara .Tel. 0727/761363. VAND apartament 2 camere, parter, zona ultracentrala.Tel. 0729/299480. Vanzari 4 camere…

Kate, Printesa de Wales, a afirmat ca urmeaza chimioterapie dupa descoperirea cancerului

20:55, 22.03.2024 - Kate, Printesa de Wales, a declarat vineri ca urmeaza chimioterapie preventiva, dupa ce testele efectuate in urma unei interventii chirurgicale abdominale majore in ianuarie au indicat prezenta cancerului, relateaza Reuters.

Facturi de coșmar in luna ianuarie. Deși nu a fost gerul Bobotezei, sumele au crescut spectaculos

16:01, 10.03.2024 - Valoarea facturilor pe luna ianuarie a fost, in medie, cu 20% mai mare decat in decembrie, potrivit Realitatea Plus. Mulți administratori de asociații de proprietari trag un semnal de alarma asupra faptului ca și numarul restanțierilor cu plata la zi a intreținerii a crescut cam cu același procent.Factura…

Autoritațile ruse au montat camere langa cimitirul unde va fi inmormantat Navalnii: Ce alte masuri s-au luat

21:15, 29.02.2024 - Poliția a inceput sa patruleze in zona de langa Cimitirul Borisovski, din Brateevo, Moscova, unde maine, 1 martie, va avea loc inmormantarea lui Aleksei Navalnii. De asemenea, au fost luate și alte masuri, relateaza un corespondent RusNews, potrivit libertatea.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?