Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul raper DOC apare în clipul-manifest al independentului Octavian Buzoianu - VIDEO (P)

Publicat:

și-a lansat, marți, 24 mai, manifestul de campanie electorala, într-un material video în care apare și raper-ul DOC, devenit celebru mai ales dupa colaborarea cu Smiley la piesa &"Pierdut buletin&".

&"Clujul e independent!&" este mesajul principal transmis de , singurul candidat independent pentru fotoliul de primar la Cluj-Napoca.

&"Independent de partide, etnii, de limba vorbita, de credințe religioase și orientari personale, independent de cât am învațat pe bancile școlii sau din viața, independent de câți bani…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boc a caștigat un nou mandat de primar iar Alin Tișe de președinte al Consiliului Județean Cluj

09:50, 10.06.2024 - Emil Boc caștiga alegerile locale de duminica pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca obținand aproximativ 46% din voturi, arata numaratoarea paralela a PNL Cluj. Astfel, dupa numararea voturilor din aproape 118 de secții de votare din cele 184 de la nivelul municipiului Cluj-Napoca, Emil…

Catedrala Greco-Catolica „Schimbarea la Fața” din Cluj-Napoca: Restaurare, descoperiri și destin istoric

12:51, 30.05.2024 - Clujul este un oraș cu o istorie foarte bogata, de peste 2 milenii, ceea ce inseamna ca este impanzit de diverse locații și de monumente care ascund o istorie palpitanta, chiar și pentru clujeni.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii: „Am pus piatra de temelie a primului Centru de cercetare in inteligența artificiala, construit de la zero”

10:11, 25.05.2024 - „Am pus piatra de temelie a primului Centru de cercetare in inteligența artificiala, construit de la zero, din Romania”, a anunțat Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii. „Prin angajamentul sau pentru excelența academica și inovație, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca iși consolideaza poziția de lider…

Autobuz cu hidrogen, testat la Cluj-Napoca

13:21, 08.05.2024 - Un autobuz cu hidrogen este testat la Cluj-Napoca, in cadrul unui turneu de promovare a acestor vehicule. Clujul va fi urmat de alte opt orașe din Grecia, Bosnia Herțegovina și Bulgaria, potrivit mediafax.Testarea autobuzului cu hidrogen va avea loc joi, 9 mai, de ora 9.

Recenzia unui clujean despre București: ”M-am intors in traficul și in cultura clujeana dupa București și ma simt ciudat. Parca sunt pe alta planeta”

13:25, 11.04.2024 - Un clujean plecat intr-o vizita mai lunga la București a scris o recenzie despre orașul de pe Dambovița, unde se da ora exacta in Romania. Ei bine, orașul acela haotic, cu trafic infernal, cu oameni nesimțiți care vor sa ia și pielea de pe tine, cu aglomerație și fara bun simț s-a mutat la Cluj-Napoca,…

Clujul sufocat de fum: Calitatea aerului afectata de incendiile forestiere și de vegetație

10:40, 10.04.2024 - In urma analizelor pe datele disponibile și masuratorile rețelelor private și naționale, calitatea aerului din Cluj-Napoca este afectata din cauza incendiilor de vegetație care au avut loc marți.

Orașul din Romania cu zeci de milionari in euro! Nu este nici București și nici Cluj Napoca

11:56, 07.04.2024 - Cei mai mulți bogați afaceriști din Romania nu sunt bucureștenii, o spun topurile de specialitate din Romania. Culmea, cei mai mulți milionarii romani s-au adunat intr-un oraș mult mai mic, detronand, astfel, capitala și Clujul!VEZI AICI TOPUL MILIONARILOR ROMANI!

”Daca n-a luat nimeni beciul asta la 300, sigur la 320 o sa vina buluc” - Clujul chiriilor este fabulos - FOTO

15:45, 28.03.2024 - O chirie in care te simți ca in vagonul de dormit, dar ai și priveliște spre bucatarie s-a scumpit, deși proprietarul nu gasea oricum chiriaș. Asta inseamna sa fii proprietar de locuința la Cluj, daca nu inchiriezi crești prețul, ar suna o gluma pe seama chiriilor foarte scumpe din Cluj-Napoca.Locuința…


Ce parere ai despre aceasta stire?