Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebra cântăreaţă NATALIE COLE a murit

Publicat:

Vestea trista a fost anuntata de reprezentantul ei, Maureen O'Connor, care nu a oferit nicio informatie despre modul sau locul in care a murit artista, relateaza FOX News.

De-a lungul anilor, s-a luptat cu dependenta de droguri si cu hepatita, care a fortat-o sa se supuna unui transplant de rinichi in mai 2009.

Albumul sau "Unforgettable... " din 1991 s-a vandut in 14 milioane de exemplare si a castigat sase premii Grammy. Acesta continea versiuni refacute ale unor melodii celebre ale tatalui ei.

Mult mai cunoscutul sau parinte, Nat "King" Cole, a…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Naomy, cel mai cunoscut transgender din Romania, a murit la 47 de ani. Se afla in coma, intr-un spital din Germania

09:00, 20.04.2024 - Naomy, cel mai cunoscut transgender din Romania, a murit la 47 de ani. A suferit un AVC, a intrat in coma si a fost internata intr-un spital din Dortmund, Germania. Vestea trista a fost data de Antonella Lerca Duda, prietena lui Naomy. Naomy a murit la 47 de ani Cantareața transgender care a participat…

A murit cantareața transgender Naomi. Vestea tragica venita in miez de noapte

08:20, 20.04.2024 - Cantareața transgender Naomi a murit la varsta de 47 de ani. Ea se afla internata intr-un spital din Germania. Vestea trista a fost data de de o persoana apropiata acesteia. A murit cantareața transgender Naomi Viner seara, 19 aprilie 2024, Naomi s-a stins din viața! Solista transgender care a participat…

Doliu in lumea muzicii – celebra Piranda de la Timișoara a murit – anunțul a fost facut chiar de sora sa, Rodica Olaru

19:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii in vestul țarii, dupa anunțul decesului artistei supranumite “Piranda de la Timișoara”, Adriana Abramovici. Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei, celebra Rodica Olaru. “In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele,…

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Doliu in industria medicala din Romania! Un doctor renumit a murit

19:00, 12.02.2024 - Este doliu in industria medicala din Romania. Un doctor cunoscut și fondatorul Institutului Inimii s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Vestea decesului a lasat multa durere și regret și sufletele celor care l-au privit cu admirație pe parcursul carierei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?