Cele mai periculoase E-uri din alimente. Monoglutamatul de sodiu (E 621/ MSG) acţionează ca otrava la nivelul celulelor
Publicat:Aditivii alimentari reprezinta orice substanta care, in mod normal, nu este consumata ca aliment in sine si care nu este utilizata ca ingredient alimentar caracteristic. Practic, 80% dintre romani nu stiu ce presupune o alimentatie sanatoasa. Monoglutamatul de sodiu (E 621) este unul dintre cele mai periculoase E-uri care se gasesc in alimente de larg consum, acest aditiv actionand ca o adevarata otrava la nivelul celulelor, degradand, in special,...
Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…
Sursa articol: puterea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange
18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.
Legumele care contin cele mai multe pesticide. Cum ar trebui sa spalam corect pentru a limita nivelul de „otrava”
20:50, 12.04.2024 - Legumele care contin cele mai multe pesticide. Cum ar trebui sa spalam corect pentru a limita nivelul de „otrava”. Verdeturi romanesti cu pesticide. Asta a descoperit Autoritatea Fitosanitara in urma probelor analizate in laborator.
40 de euro pe zi, indemnizația de hrana pentru transportatorii romani
11:35, 02.04.2024 - Printr-un proiect legislativ inițiat de senatorul liberal Alexandru Nazare și liderul PNL Nicolae Ciuca, ce va fi adoptat azi de Camera Deputaților, transportatorii romani vor beneficia de o indemnizației zilnica de hrana de 40 de euro. Propunerea legislativa privind „instituirea unei indemnizații de…
Otrava din farfurie: Zeci de substanțe periculoase au fost gasite in roșii de import
21:50, 01.04.2024 - 19 substante periculoase au fost depistate in rosiile turcesti cumparate dintr-un supermarket bucurestean. Si 13 substante periculoase in rosiile italienesti luate dintr-o piata din Craiova. Andreea Stroe, realizatorul emisiunii „AGROJURNAL”, a dus rosiile la laborator, iar acum suspecteaza ca asa-zisele…
OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance
12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…
Otrava, la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Averismentul emis de ANSVSA
15:01, 18.03.2024 - Foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inspectorii de la ANSVSA au retras in ultimii ani sute de alimente de pe rafturile magazinelor dupa ce au descoperit substanțe periculoase. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea…
Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA
11:30, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…
Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA
07:01, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…