Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai mari 8 descoperiri medicale ale anului 2019. Cocktailul salvator de virusuri și creierele de porc înviate parțial!

Publicat:

A fost un an remarcabil pentru știința medicala: de la inventarea unor cai de a trata netratabilul pana la inversarea paraliziei și ținerea creierului (de porc) in viața dupa moarte.Inversarea paraliziei”Era ca și cum aș fi fost primul om pe luna”, spune Thibault, un tanar de 30 de ani, descriind momentul in care a putut face primii pași dupa ce, cu doi ani in urma, un accident il lasase paralizat.Astazi iși poate mișca toate cele patru membre paralizate, cu ajutorul unui costum de tip exoschelet controlat de o telecomanda. Mișcarile lui, in special mersul, sunt departe de a fi perfecte și consumul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul schimba a treia oara „taxa pe boala”. Cum se va percepe CASS

23:00, 11.04.2024 - Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”, anunța premierul Marcel Ciolacu. El afirma ca se percepe CASS doar pentru concediile medicale in cazul bolilor obișnuite, a celor ce impun carantina și reducerea cu 25% a timpului de lucru, potrivit jurnalul.ro. Am decis pentru a treia oara sa reanalizam…

Ce categorii de persoane scapa de „taxa pe boala”

12:55, 04.04.2024 - Femeile insarcinate, mamele cu copii bolnavi precum și pacienții oncologici nu vor mai fi obligați sa achite impozitul de 10 procente pentru concediile medicale. „Taxa pe boala”, așa cum a fost denumit acest bir, va fi eliminat pentru categoriile menționate. Anunțul a fost facut de premierul Marcel…

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…

Inteligența Artificiala amenința cu 'extincția' polițiștii. Primul 'agent super special' și-a inceput activitatea in Spania / VIDEO

22:30, 20.03.2024 - Inteligența Artificiala ar putea conduce la pierderea anumitor locuri de munca. Și polițiștii ar putea fi vizați de restructurari. Momentan, un ajutor in sprijinul Poliției Locale este primul 'agent super special' - un caine robot care ii "oprește" pe cei care folosesc scutere in centrul orașului. Cercetatorii…

Doi cai ai poliției au evadat și au creat haos pe o șosea din SUA

08:10, 08.03.2024 - In Cleveland, Ohio, doi cai ai poliției au evadat din voliera lor, organizind o cursa pe drumul dintre Boston și Seattle - autostrada I-90. Ei au provocat un adevarat haos, dar au fost in cele din urma prinși și amendați. Acești cai erau de obicei folosiți pentru a reglementa traficul pietonal in timpul…

Specialiștii elvețieni au creat un robot care se poate deplasa prin artere pentru a trata pacientii cu AVC

11:35, 17.02.2024 - O echipa de specialisti de la Laboratorul de robotica al ETH Zurich, in colaborare cu mai multe spitale din Elvetia, a creat un robot actionat magnetic care ar putea fi folosit pentru a trata persoanele care sufera un accident vascular cerebral (AVC), informeaza News.ro. In cazul accidentelor vasculare…

Actele necesare pentru pensionarea pe caz de boala. Ce romani se incadreaza

21:55, 10.02.2024 - Pensiile pe caz de boala reprezinta o realitate pentru mulți romani care, din motive medicale, nu mai pot sa fie activi profesional. Procesul de pensionare pe caz de boala este un demers complex, care implica birocrație și formalitați extinse. Insa pentru acele persoane care și-au pierdut total sau…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?