Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune pulpe de pui la grătar. Ingredientul secret care face toată diferenţa

Publicat:

Un gratar generos, crocant, extrem de aromat. Un simplu ingredient face minuni! Iar acesta este… Aflați in rețeta de mai jos: Ingrediente: 4 pulpe de pui slabe, cu piele, spalate o legatura coriandru proaspat 2 fire lemon grass coaja si zeama de la 2 lime 1 ardei iute verde, fara seminte 2 linguri ulei o bucatica de ghimbir, ras (cam o lingura) 3 catei de usturoi Mod de preparare: Pulpele de pui se cresteaza, din loc in loc, folosind un cutit ascutit. Frunzele de coriandru se rup si se pun intr-un castronel. Tijele se pun in blender. Se adauga lemon grass, coaja si zeama de lime, ardeiul iute,…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

S-a aflat ingredientul secret pentru tinerețea veșnica: poate incetini procesul de imbatranire a omului

02:05, 05.04.2024 - Proteina ursului de apa poate incetini procesul de imbatranire a omului, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știința. Astfel de creaturi pot indura cele mai extreme condiții din lume și pot supraviețui.

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Care este diferența dintre gel de par, ceara și pomada

10:46, 15.03.2024 - Despre gel de par și ceara auzim mai des in zilele noastre decat despre pomada, insa aceasta din urma are și ea o istorie lunga in industria produselor de styling. Deși toate par sa faca același lucru, exista și anumite deosebiri intre ele. Afla, așadar, care este diferența dintre gel de par, ceara…


Ce parere ai despre aceasta stire?