Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai aromate sarmale, fierte în coajă de dovleac. Rețeta împărtășită de o gospodină din Buzău

Publicat:

Dovleacul și-a caștigat un loc de cinste la Buzau, unde are dedicat chiar și un festival, in Poșta Calnau. Bostanul este bun la toate: placinte, gemuri, dulceața, dar și ca recipient pentru sarmale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soufra – cum se prepara placinta greceasca cu foi increțite

09:01, 05.05.2024 - Soufra este un desert racoros ce are la baza o umplutura din crema aromata și multe foi de placinta increțite. Iata cum sa faci și tu acasa placinta greceasca cu foi, Soufra.Prajitura cu foi increțite și crema intens aromata poate fi foarte ușor facuta acasa. Ca umplutura, se pot adauga fructe dupa…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Accident pe E85 | IPJ Buzau: „Doua persoane, evaluate medical”

11:50, 23.04.2024 - Un accident rutier produs, astazi, in localitatea buzoiana Poșta Calnau s-ar fi soldat cu doua victime, anunța IPJ Buzau, care mai transmite ca traficul in zona se desfașoara dirijat. „Trafic dirijat pe DN2E85, in localitatea Poșta Calnau, accident rutier. Din primele date ar fi vorba de o coliziune…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Scandal și tensiuni la SAJ Buzau: Acuzații grave la adresa managerului Zissu Luana. Conduce serviciul de 14 ani, ca interimar

09:05, 05.03.2024 - Un grup de peste 70 de angajați de la Serviciul de Ambulanța Județean (SAJ) Buzau au decis sa iasa public cu o serie de acuzații grave la adresa managerului interimar, Zissu Luana. Spre nemulțumirea colectivului, aceasta pare sa foloseasca tactici agresive și manipulatoare pentru a-și consolida puterea…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?