Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare parc fotovoltaic din Moldova va fi deschis la sfârşitul acestei luni

Publicat:

Cel mai mare parc fotovoltaic d va fi deschis la sfarsitul acestei luni. El se afla la cativa kilometri de Chisinau si apartine unei companii franceze, care a investit jumatate de milion de dolari. Curentul electric produs la acest obiectiv urmeaza sa fie vandut distribuitorului de energie electrica.

Francezii spun ca exista toate conditiile pentru a produce curent electric din surse regenerabile de energie. "In primul rand, este mai mult soare decat in sudul Frantei. De aceea, potentialul este enorm. Iata de ce noi am hotarat sa investim banii…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftiniri la pompa inainte de weekend: Topul stațiilor PECO cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Bordei: PNL tocmai ce a mai marit o taxa, cu 40%

17:50, 05.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energie a marit, de la 1 iunie, cu 40% tariful de servicii de sistem al Transelectrica, creștere care se va regasi in facturile tuturor consumatorilor, afirma senatorul USR, Cristian Bordei.

Se scumpesc și maine carburanții: Noile prețuri afișate de ANRE

12:45, 21.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 21 mai. Astfel, potrivit datelor, prețul unui litru de benzina va crește cu 1 ban, iar cel al motorinei cu 3 bani.

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

In Moldova se vor ieftini simțitor benzina și motorina

15:11, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat joi, 2 mai, noul preț maxim al produselor petroliere standard de baza, care va intra in vigoare de miine. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va fi de 26 de lei și 25 de bani (cu 15 bani mai puțin) la litru, iar al motorinei fara…

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

In primavara, se ieftinește caldura in capitala: Noul tarif, aprobat de ANRE

11:30, 19.03.2024 - La sfarșitul sezonului de incalzire, se ieftinește caldura in Chișinau. Agenția pentru Reglementare in Energetica a aprobat micșoarea tarifului la energia termica, dar și la energia electrica produsa de Termoelectrica. Noile prețuri vor intra in vigoare odata cu publicare hotararii ANRE in Monitorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?