Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai grav accident produs vreodată în Maroc! 43 de oameni au murit, alţi 25 sunt răniţi - VIDEO

Publicat:

Cel mai grav accident rutier produs vreodata in Maroc a lasat in urma 43 de morti si peste 25 de raniti.

Accidentul s-a produs din cauza unei defectiuni tehnice la un autobuz care a cazut intr-o rapa.

Autovehiculul se indrepta spre Marakes, una dintre cele mai mari atractii turistice din Maroc, scrie Romania TV.

Tragedia a avut loc pe un drum din provincia Haouz, iar numarul mortilor ar putea creste, intrucat 19 oameni raniti sunt in stare foarte grava la spital.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama unei gimnaste celebre din Romania a murit intr-un accident grav, produs chiar de sora ei, in Galați! Șoferița a adormit la volan

17:11, 26.05.2024 - Este doliu in familia unei gimnaste celebre din Romania! Mama ei s-a stins din viața, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier grav, produs chiar de sora sportivei. Tragedia s-a produs in Galați, in urma cu o zi, dupa ce șoferița a adormit la volan.

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Doi oameni au murit si cinci au disparut in urma coliziunii unor ambarcatiuni la Budapesta

10:16, 20.05.2024 - oua persoane au murit, iar alte cinci au fost date disparute, dupa o presupusa coliziune care a implicat o mica barca cu motor si o nava de croaziera pe fluviul Dunarea, la nord de Budapesta. Accidentul s-a produs sambata seara. Cadavrele unui barbat adult si ale unei femei au fost gasite la nord de…

Un barbat a murit in accidentul produs pe Centura Capitalei

16:35, 25.04.2024 - Șoferul unuia din cele doua autoturisme implicate in accidentul produs joi pe Centura Capitalei a murit, anunța IPJ Ilfov. Fiul acestuia, ranit in accident, a fost dus la un spital din București.

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

(UPDATE) Sapte morti si peste 700 de raniti in cel mai puternic seism produs in Taiwan in ultimii 25 de ani

14:50, 03.04.2024 - UPDATE – Sapte persoane au murit si alte peste 700 au fost ranite in Taiwan, potrivit unui nou bilant al autoritatilor locale, in urma unui seism cu magnitudinea de peste 7 care s-a produs miercuri, cel mai puternic cutremur de pamant care a lovit insula asiatica in ultimii 25 de ani, informeaza AFP.…

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 s-a produs in Taiwan. 4 oameni au murit, peste 50 sunt raniți

08:10, 03.04.2024 - Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 a lovit Taiwanul, miercuri dimineata, provocand prabusirea a cel putin 26 de cladiri, potrivit Centrului Central de Comanda... The post Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 s-a produs in Taiwan. 4 oameni au murit, peste 50 sunt raniți appeared first…

Trei tineri, dintre care doi frați, au murit intr-un accident produs in Neamț. Masinile in care se aflau s-au ciocnit violent si apoi s-au rasturnat in curtile unor gospodarii

11:40, 31.03.2024 - Trei tineri, de 17, 18 si 23 de ani, si-au pierdut viata, iar alți trei au fost raniți, dupa ce mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul teribil s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in comuna Borca.


Ce parere ai despre aceasta stire?