Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai fericit an dintr-o căsnicie este al treilea

Publicat:

Potrivit unui studiu britanic realizat de biroul de drept Slater & Gordon si preluat de 7sur7.be, cel mai fericit an dintr-o casnicie este al treilea.



Studiul arata ca primul an este fericit pentru ca totul este nou pentru soti, care trec in euforia inceputurilor. In al doilea se obisnuiesc unul cu altul, invata sa traiasca impreuna si al treilea este cel mai placut: sotii se simt bine in relatia lor si se gandesc si la copii.

In schimb, cel mai nefericit an al casniciei este al cincilea: oboseala, munca, copiii pun cuplul la grea incercare. Cercetatorii ii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au descifrat sindromul inimii frante

19:51, 17.05.2024 - Creierul uman contine bazele „sindromului inimii frante”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de stiinta italieni de la Spitalul Universitar din Foggia, transmite ANSA. Echipa specializata in medicina nucleara, a carei cercetare a fost publicata in Journal of the American College of Cardiology…

Cat rezista o civilizație pana sa se prabușeasca. Oamenii de știința au aflat raspunsul

23:25, 13.05.2024 - Este omniprezenta in filozofie și in cultura populara ideea ca statele, societațile și civilizațiile cresc, apoi stagneaza și, in cele din urma, se prabușesc. Oamenii de știința au finalizat recent cel mai amplu studiu realizat vreodata pentru a afla daca "societațile care imbatranesc" pot fi intr-adevar…

Un studiu arata ca ne datoram existența acelor 1.280 de oameni care au fost, la un moment dat, pe cale de dispariție!

06:45, 06.05.2024 - O noua metoda de deducție a dimensiunilor populației antice descopera o posibila scadere drastica care ar fi putut sa elimine, aproape, șansa umanitații de a supraviețui. Cercetatorii cred ca stramoșii noștri pleistocenici s-au redus la doar 1.280 de indivizi reproductori. Studiul (contestat) susține…

Cat de periculoasa este „musca cu toc” și ce spun cercetatorii despre noua specie de insecte

14:06, 29.04.2024 - O noua specie de insecteCapcanele Malaise, amplasate strategic pentru a captura insecte in zbor , au jucat un rol crucial in aceasta descoperire. Aceste capcane, echipate cu material de plasa, au prins chiar și cele mai mici viețuitoare, permițand cercetatorilor sa le studieze cu atenție.Intr-un studiu…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani, descoperit in Iran

13:50, 14.03.2024 - Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani a fost descoperit in Iran și este cel mai vechi gasit vreodata, potrivit Yahoo News .Ceea ce oamenii de știința cred ca este un ruj din Epoca Bronzului, cu o culoare roșu intens a fost descoperit in Iran. Se sugereaza ca iranienii antici ar fi putut sa iși roșeasca…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

Un studiu șocant arata ce conține cu adevarat cerneala folosita la tatuaje

10:00, 02.03.2024 - Tatuajele sunt o forma populara de auto-exprimare, dar știi cu adevarat ce conține cerneala care este gravata permanent in pielea ta? Cercetari recente de la Universitatea Binghamton din Statele Unite sugereaza ca ingredientele enumerate pe sticlele de cerneala pentru tatuaje ar putea sa nu reflecte…


Ce parere ai despre aceasta stire?