Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bun loc de munca din lume

Publicat:


Cel mai bun loc de munca din lume Gigantul software Microsoft ocupa primul loc in clasamentul celor mai bune locuri de munca, firmele SAS si NetApp s-au clasat pe doi si trei, Google pe 4 si FedEx pe 5, scrie USA Today, citat de incont.ro.
Spre exemplu, angajatii pot folosi 40 de ore in fiecare an pentru munca in folosul comunitatii, din totalul orelor lucrate.
In acelasi timp, vicepresedintele NetApp,, suna, saptamanal, 30 de salariati pentru a-i felicita pentru munca depusa.
Chiar daca aceste masuri le ridica moralul angajatilor exista si…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua fabrica se va construi in Romania! Sunt anunțate 700 de locuri de munca. Gigantul care investește la noi in țara

18:00, 23.05.2024 - Un gigant german va investi in Romania 500 milioane de euro pentru crearea a 700 de noi locuri de munca. Compania va crea doua puncte de lucru țara și se anunța a fi de mare succes proiectul.

Google majoreaza investitiile in centrul de date din Finlanda

16:40, 20.05.2024 - Gigantul de cautare si publicitate online Google a anuntat luni ca va investi o suma suplimentara de un miliard de euro pentru extinderea centrului sau de date de la Hamina, Finlanda, pentru a-si putea creste afacerile din domeniul inteligentei artificiale in Europa, transmite Reuters.

Samsung ar putea adauga tehnologie de inteligenta artificiala generativa asistentului sau vocal Bixby – director

08:55, 02.04.2024 - Bixby a fost lansat in 2017 cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Software-ul a oferit o serie de functii, inclusiv traduceri live sau recomandari de restaurante. Dar asistentii vocali au fost de obicei mai putin conversationali si s-au bazat pe utilizatorii care pun intrebari si obtin raspunsuri. Chatbot-urile…

AI de la Google, capabil sa obtina un punctaj de 91% la examenele de licenta in medicina

00:06, 27.03.2024 - Gigantul tehnologic Google sustine ca cel mai recent model al sau de inteligenta artificiala (AI) este capabil sa obtina un punctaj de 91,1% la examenul de licenta in medicina din SUA (USMLE), relateaza EFE. „In urma cu aproximativ un an si jumatate, am construit primul sistem de inteligenta artificiala…

AI atinge performanțe de top in domeniul medical

13:25, 25.03.2024 - Gigantul tehnologic Google sustine ca cel mai recent model al sau de inteligenta artificiala (AI) este capabil sa obtina un punctaj de 91,1% la examenul de licenta in medicina din SUA (USMLE), relateaza EFE. „In urma cu aproximativ un an si jumatate, am construit primul sistem de inteligenta artificiala…

Apple primește o lovitura de proporții: Gigantul american este in cadere libera

08:20, 10.03.2024 - Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume in functie de capitalizarea de piata, deoarece investitorii nu se satura de producatorul de semiconductori ale carui cipuri alimenteaza instrumente populare de inteligenta artificiala, cum ar fi ChatGPT,…

Gigantul din Germania care va investi in Romania. Vor fi mii de locuri de munca

12:40, 05.03.2024 - Intr-o piața in plina dezvoltare recentul parteneriat dintre gigantul din Germania și un gigant japonez de IT, reprezinta un moment extrem de important. Cu investițiile preconizate prin semnarea contractului, vor fi mii de locuri de munca.

Unul dintre fondatorii Google admite ca gigantul tech a „dat-o in bara” cu funcția de generare de imagini a Gemini

09:40, 05.03.2024 - Sergey Brin, cel care a fondat Google in 1998, impreuna cu Larry Page, a spus intr-o rara apariție publica faptul ca Google „clar a dat-o in bara” cu funcția de generare de imagini a chatbot-ului Gemini (lansat inițial sub numele de Bard).


Ce parere ai despre aceasta stire?