Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai activ vulcan din Japonia a erupt. A fost emisă o alertă de nivel 5

Publicat:

din Japonia, situat pe insula Kyushu, a erupt de doua ori luni dimineata, aruncand in aer cenusa si roci care au cazut pe o suprafata cu o raza de doi kilometri si jumatate. Agenția de Meteorologie din Japonia a emis cel mai mai ridicat nivel de alerta.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Alerta meteo - ANM a emis un Cod Galben de vreme rea in zeci de localitați

12:55, 20.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vant valabila sambata, pana la ora 17:00, in mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 pe Richter in sudul Japoniei - Nu a fost emisa alerta de tsunami

19:51, 17.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea preliminara de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologica Japoneza, citata de Reuters.Epicentrul cutremurului a fost Canalul Bungo, o stramtoare care separa insulele japoneze Kyushu și Shikoku, a precizat agenția.

Alerta! Calitatea aerului afectata de o masa de aer cu particule de praf saharian care ajunge din nou deasupra Romaniei

12:56, 16.04.2024 - O masa de aer incarcat cu particule de praf saharian ajunge din nou deasupra Romaniei. Fenomenul poate afecta calitatea aerului. Depunerile de praf saharian vor putea fi observate marti in zonele și in intervalele in care va ploua, spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Potrivit…

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

'Boala carnivora', o infecție rara și grava la om, se raspandește accelerat și inexplicabil in Japonia: 517 cazuri la nivel național, alerta in Tokyo

14:01, 28.03.2024 - Japonia inregistreaza o creștere misterioasa a numarului de persoane cu sindrom de șoc toxic streptococic (STSS), o infecție bacteriana streptococica A rara, dar foarte grava, definita drept "boala carnivora", conform Rai News și The Guardian, scrie Rador Radio Romania. Autoritațile din Tokyo au…

Cutremur puternic in Japonia, resimțit și in Tokio. Care este bilanțul inițial

06:55, 21.03.2024 -  Cutremurul s-a produs la ora 9:08 a.m. (00:08 GMT) in departamentul Ibaraki (nord-est de Tokio), la o adancime de aproximativ 50 de kilometri, a anuntat Agentia de Meteorologie din Japonia.Nu au fost raportate pagube sau raniti imediat dupa cutremur, care a dus la suspendarea circulatiei trenurilor…

Un vulcan a erupt in Japonia aruncand cenusa la cinci kilometri inaltime VIDEO

12:40, 15.02.2024 - Vulcanul Sakurajima situat in sud-vestul Japoniei, a erupt aruncand in aer un nor de gaze si cenusa pana la 5.000 de metri altitudine, a anuntat joi Agentia Japoneza de Meteorologie (JMA), care a mentinut nivelul de alerta in perimetrul din jurul muntelui.


Ce parere ai despre aceasta stire?