Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei mai buni barista se stabilesc la Timisoara

Publicat:

se cauta cei mai buni barista din tara. Este cea de-a cincea competitie regionala de acest gen. Evenimentul se va desfasura incepand de joi, 31 ianuarie 2013, de la ora 10, in zona de food court.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ședința cruciala a coaliției. Liderii PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

10:10, 19.06.2024 - Liderii PSD și PNL urmeaza sa stabileasca miercuri, intr-o ședința a coaliției, data alegerilor prezidențiale. Intalnirea ar urma sa aiba loc pe seara, in jurul orei 18.30, cel mai probabil la Vila Lac. Liberalii pledeaza pentru organizarea acestora la sfarșit de an, in noiembrie-decembrie.

Consiliul Concurentei investigheaza modul in care companiile aeriene stabilesc prețurile biletelor de avion

17:25, 25.05.2024 - Consiliul Concurentei anunța ca a declansat o analiza care vizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion pentru rutele care au plecare din Romania.

Consiliul Concurentei analizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion

14:55, 25.05.2024 - ”Consiliul Concurentei a declansat in aceasta saptamana o analiza sectoriala care vizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion pentru rutele care au plecare din Romania. Am decis sa demaram acest studio in contextul iesirii Blue Air de pe piata si a renuntarii…

Xtra Night Show. Oana Ionița spune ca fiul ei nu a vrut sa mearga cu ea in vacanța. Vedeta lupta pentru a petrece mai mult timp cu el: "Vreau sa stabilesc domiciliul..." / VIDEO

09:00, 23.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Oana Ionița a vorbit despre relația pe care o are in prezent cu fiul ei, Maxim. Cu lacrimi in ochi, vedeta a marturisit ca fiul ei nu a dorit sa mearga cu ea in vacanța, la Disney.

Battle-ul decisiv la Chefi la cuțite: diseara se stabilesc semifinaliștii sezonului 13 al show-ului culinar

15:56, 13.05.2024 - A inceput saptamana finala a sezonului 13 Chefi la cuțite - urmeaza trei zile pline de emoții și tensiune. In seara aceasta, se desfașoara battle-ul decisiv: ultimul din sezonul 13 al show-ului culinar.

Battle-ul decisiv la Chefi la cuțite: diseara, de la 20:30, se stabilesc semifinaliștii sezonului 13 al show-ului culinar

12:11, 13.05.2024 - A inceput saptamana finala a sezonului 13 Chefi la cuțite - urmeaza trei zile pline de emoții și tensiune. In seara aceasta, se desfașoara battle-ul decisiv: ultimul din sezonul 13 al show-ului culinar. Este ediția in care se stabilesc semifinaliștii.

Legea eolienelor offshore a trecut de Parlament. Cand se stabilesc perimetrele din Marea Neagra

13:00, 09.04.2024 - Camera Deputaților, in calitate de camera decizionala, a adoptat astazi unul dintre cele mai importante proiecte de lege in domeniul energiei din ultimii ani: Legea privind energia eoliana offshore.

The Bean Turda angajeaza Barista

13:45, 02.04.2024 - Ne cautam colegi pasionați de cafea! Daca ești pregatit/a pentru o noua aventura și interesat/a de acest post, aplica acum! Trimite CV-ul pe adresa de mail [email protected] #WeBeanTogether


Ce parere ai despre aceasta stire?