Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceața din Cluj-Napoca văzută de pe Feleac, unde este SOARE! Cum explică meteorologii acest fenomen - VIDEO

Publicat:

Ceața acopera în fiercare dimineața orașul Cluj-Napoca, în timp ce sus pe Feleac este soare și cu câteva grade bune mai cald. Meteorologii susțin ca este un fenomen absolul normal, chiar daca șoferii care tranziteaza zona sunt uneori surprinși de ceea ce vad.

, de la Stația Meteo Cluj, a explicat ca fenomentul este cauzat de inversiunea termica existenta în aceste zile. &"Este un fenomen foarte normal. Se numește inversiune termica, adica masele de aer rece sunt la nivelul solului, iar sus…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Soare și cer senin: Meteorologii promit o zi perfecta pentru activitați in aer liber

07:30, 03.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi insorita cu o tendința generala de vreme stabila.Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa ploilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Eclipsa de Soare, vazuta din spațiu, de pe sateliții lui Elon Musk

22:16, 09.04.2024 - Sateliții Starlink, companie fondata de Elon Musk, au surprins din spațiu eclipsa totala de Soare care a traversat ieri America, imaginile fiind publicate pe rețeaua sociala X, deținuta de miliardarul american.

OPINIE De ce ne fascineaza atat de tare eclipsele totale de Soare. 100 de euro costa un avion low cost pana unde va fi vazuta urmatoarea eclipsa din Europa

15:35, 09.04.2024 - Se face intuneric in plina zi, temperatura scade și cu 6-7 grade brusc, se simte vantul și, mai ales, intr-un oraș se intampla asta de doua ori pe secol. Eclipsa din 8 aprilie a retrezit discuții despre un fenomen care fascineaza oamenii dintotdeauna.

Eclipsa totala de soare! De unde poate fi vazuta! Anuntul NASA

09:30, 08.04.2024 - Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala NASA din SUA va efectua mai multe experimente stiintifice pentru a studia atmosfera superioara in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi vazuta in unele zone din Mexic, Statele Unite si Canada, a declarat pentru EFE unul dintre…

Meteo: Dambovițenii au parte și de puțin soare. Se mai imbuneaza vremea

07:31, 22.03.2024 - Se mai imbuneaza vremea fața de zilele trecute, dar nu e cazul sa ne bucuram inca și sa renunțam la hainele de iarna. Astazi, in majoritatea regiunilor cerul va fi parțial noros. Meteorologii anunța o maxima de 11 grade. Pe alocuri, in deosebi in zonele joase, termometrele pot indica chiar și 12-13…


Ce parere ai despre aceasta stire?