Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bătrână persoană din lume și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicat:

Cea mai batrâna persoana din lume, o femeie, a împlinit, astazi, 117 ani. din Japonia s-a nascut pe 5 martie 1898.

Ea a avut trei copii. În acest moment mai sunt în viața însa doar patru nepoți și șase stranepoți. Reprezentanții azilului unde locuiește batrâna au declarat ca în afara de un auz slab, ea nu are probleme deosebite de sanatate.

a intrat, în 2013, în , cu titlul de &"Cea mai batrâna persoana din lume&". Femeia a declarat ca nu îi vine sa creada ca are 117 ani și ca…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Maria Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere. Soțil ei, Antonio Anghel, nu a fost alaturi de ea: ”Imi pare rau” / FOTO

11:00, 17.03.2024 - A fost o zi speciala pentru Maria de la Mireasa! Fosta caștigatoare și-a sarbatorit ziua de naștere, insa in lipsa soțului ei, care nu a fost alaturi de ea. Iata cum și-a petrecut ziua și ce mesaj i-a transmis fostul caștigator, in cea mai importanta zi pentru soția lui.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Cea mai batrana persoana din lume implinește 117 ani. „Are o minte complet lucida și nicio boala cardiovasculara”

18:40, 05.03.2024 - Cea mai batrana persoana din lume, Maria Branyas Morera, a implinit, saptamana aceasta, 117 ani. Oamenii de știința spera ca pensionara spaniola ii va ajuta la descoperirea secretelor longevitații, potrivit Daily Mail Online.

Batrana muscata de un caine fara stapan, pe o strada dintr-o localitate argeșeana. Femeia a ajuns la spital

14:55, 15.02.2024 - Incidentul a avut loc joi dimineata, pe raza localitatii Costesti din judetul Arges, unde o batrana a fost muscata de un caine in apropierea casei sale. Autoritatile au fost alertate despre acest incident prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112. ”Din verificarile efectuate pana la acest moment,…

Alex Macarie de la Mireasa, sezonul 7, și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 28 de ani. Ce fost concurent i-a dat dedicații pe TikTok / FOTO

16:31, 06.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala pentru Alex Macarie, care a participat la Mireasa, sezonul 7. A implinit 28 de ani, iar oamenii dragi nu au uitat de acest moment important. Un fost concurent dintr-un sezon diferit i-a dat dedicații pe TiKTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?