Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune despre tine horoscopul iranian

Publicat:

Astrologia isi are radacinile in cultura vechilor civilizatii. La baza celei persane sta calendarul iranian, conceput acum mai bine de doua milenii, prin observarea miscarilor soarelui. Astfel, prima zi a anului nu este 1 ianuarie, ci 21 martie, aceea in care are loc echinoctiul de primavara. De asemenea, anul este impartit in 365 de zile, 12 luni si 4 anotimpuri.

Fiecare luna din sezonul cald are 31 de zile, iar din sezonul rece 30, mai putin ultima, care are 29 de zile o data la 4 ani. De pilda, daca aniversarea ta este pe 5 noiembrie, data corespunde celei de-a 14-a zi a lunii Aban,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filme Netflix mai 2024 – Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix luna asta

10:15, 30.04.2024 - Filmele reprezinta o modalitate accesibila și foarte placuta de petrecere a timpului liber, fie singur, fie in compania prietenilor, ori a familiei. Iar cum luna mai incepe cu mai multe zile libere, poate fi o ocazie perfecta sa te bucuri de cateva ore relaxante privind un film bun, așa ca descopera…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Zodiile binecuvantate ale lunii mai! Ele sunt favoritele astrelor, au noroc cu carul și lipici la bani

15:55, 05.04.2024 - Luna mai aduce cele mai bune vești pentru o anumita zodie! Acești nativi vor fi insoțiți de noroc in fiecare aspect al vieții lor și vor uita de griji și probleme, deoarece ghinionul iși va lua adio definitiv. Descopera cine sunt acești privilegiați care vor primi tot ce și-au dorit.Leu (23 iulie -…

Zodiile care adora sa flirteze. Nu le intereseaza daca sunt sau nu intr-o relatie, scopul lor este mai important

15:31, 29.03.2024 - A fi capabil sa flirtezi in mod natural, fara sa pari prost, este visul suprem al unor nativi ai zodiacului. Astrologia dezvaluie ca unele semne din horoscop sunt pur și simplu mai bune la a flirta decat altele. Fiecare zodie are stilul sau unic de a se comporta cu cei din jur, iar acest lucru […] The…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?