Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se va întâmpla peste trei zile va distruge definitiv stabilitatea europeană. Scenariul, prezis de Dr. Doom

Publicat:

In septembrie, Europa s-ar putea afunda in criza, prognozeaza expertii companiei intr-un studiu elaborat sub conducerea cunoscutului economist .

Autorii lucrarii sustin ca situatia se va inrautati pentru ca pentru septembrie au fost amanate numeroase decizii politice si economice. Crizele istorice se produc cel mai frecvent in septembrie, iar anul acesta nu pare sa fie o exceptie, scriu expertii companiei in lucrarea intitulata „Vizitele FMI readuc la realitate”.

Si explica: In majoritatea…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recean, la Berlin: "Investind in Moldova, se asigura pacea și stabilitatea in regiune"

15:45, 11.06.2024 - Prim-ministrul Dorin Recean, se afla la Belin, Germania, unde a participat la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei, noteaza Noi.md. "Ne-am intilnit, la Berlin, șefi de state și guverne, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai mediului de afaceri pentru a reconfirma sprijinul nostru deplin…

Ce se intampla in organism daca bei alcool inainte sau in timpul calatoriei cu avionul. Riscurile sunt multe

12:55, 07.06.2024 - Multe persoane obișnuiesc sa consume alcool inainte sau chiar in timpul calatoriei cu avionul. Experții ii indeamna pe oameni sa fie conștienți de impactul neașteptat pe care zborul il poate avea asupra organismului dupa consumul de bauturi alcoolice.

Apele Europei au atins „cea mai mare contaminare cunoscuta la scara europeana cu un produs chimic fabricat de om”

14:00, 27.05.2024 - Apele din Europa sunt contaminate masiv cu un produs chimic foarte persistent, acidul trifluoroacetic (TFA), potrivit asociatiilor de mediu, care denunta „cea mai mare contaminare cunoscuta a apei la scara europeana cu un produs chimic fabricat de om".

13 partide au semnat, astazi, Pactul pentru Europa. Ceban: Integrarea europeana trebuie sa fie ideea naționala a R. Moldova și nu a unui partid

18:05, 26.05.2024 - Treisprezece partide politice din Republica Moldova, printre care cele care au creat blocul „Impreuna”, formațiunea de guvernare PAS, dar și Mișcarea Alternativa Naționala, condusa de primarul Ion Ceban, au semnat, astazi, in cadrul unei ceremonii la Muzeul Național de Istorie din Chișinau, Pactul pentru…

Basescu, dupa atacul asupra premierului slovac Robert Fico: „Societatea europeana s-a obișnuit sa traiasca in violența”

20:40, 15.05.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a vorbit miercuri, la Digi24, in contextul atacului armat asupra premierul slovac Robert Fico, despre creșterea generalizata a nivelului de violența in societațile din Europa. 

Bitdefender anunța Bitdefender Voyager Ventures, un fond de investiții pentru startup-uri

14:36, 24.04.2024 - Bitdefender lanseaza Bitdefender Voyager Ventures (BVV), un nou fond de investiții orientat catre susținerea și promovarea noii generații de startup-uri specializate in securitate cibernetica, analiza datelor, automatizare și inteligența artificiala (AI). BVV este o inițiativa cu acoperire globala,…

Exista viata pe o luna a planetei Jupiter? NASA va trimite o sonda catre Europa pentru a afla ce se intampla pe satelit

14:06, 13.04.2024 - Exista extraterestri care „se balacesc” in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?