Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se pune la țuică pentru a ieși galbenă. Secretul celor mai iscusiți gospodari de la țară

Publicat:

Prepararea unui rachiu de calitate necesita multe cunoștințe și respectarea unor pași stricți. Poate ca ați observat ca țuica este puțin galbena uneori. V-ați intrebat ce se folosește pentru a-i da aceasta culoare? Gospodarii de la țara au un secret și știu ce se pune la țuica pentru a ieși galbena? Ce se pune la țuica […] The post Ce se pune la țuica pentru a ieși galbena. Secretul celor mai iscusiți gospodari de la țara appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa pui ceapa și usturoi verde pe masa de Paște. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic

14:40, 04.05.2024 - Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce este bine sa avem ceapa și usturoi verde la masa de Paște. Medicul a oferit detalii importante inainte de mesele bogate de sarbatori. Ceapa și usturoiul verde nu trebuie sa lipseasca de la masa de Paște Gospodinele sunt pe ultima suta de metri cu…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cu ce se ia rapid arsura intarita de pe aragaz. Uita de bicarbonat! Altul este secretul ca sa fie ca nou

10:10, 22.03.2024 - O bucatarie imaculata este doar cea in care nu se gatește. Știm prea bine ca orice experiment culinar – reușit sau nu – se incheie cu un munte de vase de spalat și suprafețe de curațat. Afla, din randurile de mai jos, cu ce se ia rapid arsura intarita de pe aragaz. Dupa ce vei […] The post Cu ce se…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Secretul celor mai delicioase șnițele poloneze. Cum sa iți iasa crocante

13:55, 13.03.2024 - Daca nu ai mancat niciodata șnițele poloneze, atunci trebuie sa le incerci macar o data. Partea buna este ca le poți face destul de ușor la tine acasa. Dar care este secretul celor mai delicioase șnițele poloneze? Marea diferența intre șnițelul polonez și celelalte este ca șnițelul polonez folosește…

Secretul mucenicilor moldovenești. Gustul va fi savuros, ce ingrediente folosesc gospodinele din Moldova

19:41, 19.02.2024 - Mucenicii preparați dupa rețeta moldoveneasca sunt pur și simplu savuroși. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa pregatești desertul pentru sarbatoarea Sfinților 40 de Mucenici. Care sunt ingredientele folosite de gospodinele din nordul țarii și care este modul de preparare. In fiecare an, pe…

Greseala pe care o facem cu totii cand preparam clatite. Un bucatar de top isi dezvaluie secretul

11:05, 14.02.2024 - Cu toate ca rețeta este una cat se poate de simpla, foarte mulți evita sa facaacest desert delicios. De ce? Prepararea dureaza destul de mult și este un proces ce necesita atenție și ceva dexteritate. In plus, de multe, ori, rezultatul nu este cel dorit. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala…

Ciorba in care nu se pune patrunjel deloc. Ii da un gust ciudat, asa strici preparatul

15:15, 12.02.2024 - Prepararea supei sau a unei ciorbe gustoase nu este dificila, dar trebuie sa țineți cont de anumite sfaturi de la bucatarii cu experiența. De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a le da un gust mai aromat și mai delicios. Insa exista și o ciorba in care nu trebuie sa adaugam…


Ce parere ai despre aceasta stire?