Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte! Concluzia extraordinară la care au ajuns cercetătorii americani

Publicat:

  si , de la Departments of Anesthesiology and Psychology, Universitatea din Arizona, sustin ca au descoperit care este esenta sufletului omenesc.

Hameroff si Penrose spun ca la baza constiintei, regasita la nivelul celulelor din creier sub forma unor structuri numite microtubuli, ar sta rezultatul unor efecte de natura cuantica gravitationala. Altfel spus, sufletul este un produs al mai multor interactiuni ale întregului Univers care se concentreaza în celule vii precum cele din creier. Asta înseamna ca sufletul ar…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum este corect: gips sau ghips

12:51, 09.05.2024 - Ortografia este unul dintre aspectele care provoaca cele mai mari dificultați in limba romana, ceea ce creeaza adeseori confuzii in randul multor vorbitori. Discuțiile contradictorii cu privire la pronunția și scrierea cuvintelor se isca in mod frecvent atunci cand persoanele in cauza nu stapanesc regulile…

Fizicienii versus fiziologii: o noua ipoteza despre viața dupa moarte

05:21, 23.04.2024 - Profesorul Stuart Hameroff de la Universitatea din Arizona și fizicianul Roger Penrose au formulat un nou concept privind existența sufletului la om. Acesta a fost numit Orchestrated Objective Reduction (Orch-OR), scrie Ecopravda. Potrivit cercetatorilor, sufletul omului iși continua existența și dupa…

6 factori care prezic divorțul, conform științei. La ce trebuie sa fii extrem de atent

21:55, 15.04.2024 - uplurile predispuse la divorț au anumite puncte comune, de la modul in care se cearta și iși descriu relația pana la nivelul de educație și statutul lor profesional.6 factori care prezic divorțul, conform științei:Sa te casatorești in adolescența sau dupa varsta de 32 de aniCercetarile sugereaza ca…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Cel mai mare studiu clinic arata ca administrarea calciului si a Vitaminei D reduce mortalitatea prin cancer

07:55, 13.03.2024 - Vitamina D și calciul sunt doi aliați prețioși ai femeilor impotriva cancerului. Un studiu publicat in Annals of Internal Medicine releva ca suplimentarea pe termen lung cu calciu și vitamina D in timpul timpul menopauzei este asociata cu o creștere a mortalitații din cauze cardiovasculare, dar cu un…

Drepturile omului și securitatea naționala, subiectul conferinței organizate de Asociația ...

11:05, 06.03.2024 - Incepand de astazi, timp de trei zile la Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava va avea loc Conferința Naționala a Asociației Europene a Studenților in Drept  (ELSA) cu tema „Drepturile omului și securitatea naționala". Manifestarea  este organizata  de ...

Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat

06:05, 01.03.2024 - Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat Saptamanal, oamenii inghit aproximativ 5 grame de plastic. Acest gramaj este echivalentul unui card bancar, potrivit profesorului doctor Dan Vodnar.Concluziile…


Ce parere ai despre aceasta stire?