Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu dosarul prietenei lui Dani Mocanu, Lenna Horvath. Blondina are din nou probleme grave cu legea

Publicat:

, cea mai populara prietena a lui , s-a facut cunoscuta de-a lungul timpului prin scandalurile in care a fost implicata. La un moment dat, blondina a vrut sa iasa din lumea ilegalitaților și a intrat in televiziune, insa nu a durat prea mult, caci s-a și intors la vechile obiceiuri. Acum, blondina are din nou probleme grave cu legea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Probleme in Manaștur din cauza mașinilor parcate ilegal. Clujenii se revolta: „Aveți rude care parcheaza in acel loc și din acest motiv nu aplicați legea?”

13:15, 17.04.2024 - Problema parcarilor ilegale in cartierul Manaștur, cel mai aglomerat cartier al Clujului, a provocat o mare nemulțumire in randul locuitorilor, aceștia revoltandu-se fața de aparenta lipsa de acțiune a autoritaților locale. Clujenii acuza ca mașinile parcate ilegal creeaza blocaje și dificultați…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Primarul PSD din Valea Ierii iși va primi sentința penala chiar in campania electorala!

15:21, 04.04.2024 - Primarul PSD din Valea Ierii, Dorin Nap, a fost condamnat in prima instanța, de Judecatoria Turda, la 2 ani și 9 luni de inchisoare, cu suspendare, fiind acuzat de infracțiuni la regimul silvic, de pe vremea cand era padurar. Ieri, Curtea de Apel Cluj a anunțat ca pronunțarea in acest dosar, dupa apel,…

Știrile Antena Stars. Cum a ajuns Florin Salam sa fie reținut pentru inșelaciune. Manelistul are grave probleme cu legea / VIDEO

18:00, 18.03.2024 - Potrivit Știrile Antena Stars, un apropiat de-al lui Florin Salam a vorbit despre scandalul in care artistul este implicat. „Regele manelelor” are grave probleme cu legea. Iata cum a ajuns celebrul cantareț de manele sa fie reținut pentru inșelaciune!

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, peripeții la filmarile pentru „Te cunosc de undeva!”: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla și mie”

09:50, 10.02.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut parte de momente amuzante in timpul filmarilor pentru „Te cunosc de undeva!”, show-ul care va incepe in curand la Antena 1. Cei doi artiști au povestit prin ce peripeții au trecut pe platoul de filmare.„Te cunosc de undeva!”, unul dintre cele mai longevive talent…

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?