Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să presari peste gălbenușul de ou înainte de a-l pune în aluatul de cozonac. Ingredientul pe care nu l-ai folosit până acum

Publicat:

Pentru gospodinele din toate colțurile țarii, primele zile ale lunii decembrie dau startul pregatirilor pentru masa de Craciun, iar din meniu nu poate lipsi acest desert tradițional, strans legat de cele mai importante sarbatori creștine din an. Afla, din randurile de mai jos, ce sa presari peste galbenușul de ou inainte de a-l pune in […] The post Ce sa presari peste galbenușul de ou inainte de a-l pune in aluatul de cozonac. Ingredientul pe care nu l-ai folosit pana acum appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post. Ingredientul care le transforma intr-un deliciu

18:25, 18.04.2024 - Este binecunoscut faptul ca in Moldova mancarea este delicioasa, atat cea de post, cat și cea de dulce. Daca te intrebi ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post, atunci trebuie sa le cunoști secretul ca sa poți recrea aceasta rețeta delicioasa de post. Gogoșile iți vor ieși pufoase,…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care inlocuiește oul

13:50, 12.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, nu inseamna ca trebuie sa renunți la micile placeri culinare, ci doar sa faci unele modificari. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin.…

Salata boeuf ca la mama acasa. Ingredientul care ii ofera un gust special de fiecare data

12:10, 31.03.2024 - Daca vrei sa faci o salata boeuf ca la mama acasa sarbatorile acestea, iți sugeram sa incerci urmatoarea rețeta. Salata boeuf nu lipsește niciodata de pe masa de sarbatori și este una dintre preferatele romanilor. Salata boeuf ca la mama acasa Masa de Craciun in familie este un moment așteptat tot anul.…

Ingredientul ieftin din bucatarie care alunga daunatorii din curte. Bunicii de la țara apeleaza cu incredere la acest truc

09:01, 28.03.2024 - A venit primavara și odata cu ea și daunatorii din curte. Insectele ne dau mari batai de cap in sezonul cald, dar nu trebuie sa ne face griji. Exista un ingredient ieftin, pe care il gasim in camara oricui și care face minuni cand vine vorba despre musafirii nepoftiți. Ingredientul care te scapa de…

Ce sa presari primavara la radacinile hortensiilor pentru flori viu colorate. Iti vor transforma complet gradina

15:20, 21.03.2024 - Hortensiile sunt flori ușor de ingrijit, dar asta nu inseamna ca trebuie neglijate. Exista un truc pe care il puteți folosi pentru a spori inflorirea acestora. Vor avea o culoare intensa care infrumusețeaza cu adevarat gradina dumneavoastra. Ingredientul secretul pentru hortensii colorate Hortensiile…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…


Ce parere ai despre aceasta stire?