Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să nu porţi niciodată la petrecerea burlăciţelor. Mireasa trebuie să fie centrul atenţiei

Publicat:

Sezonul nuntilor este in toi, asa ca ai, probabil, cateva petreceri ale burlacitelor la care trebuie sa mergi. Pentru ca singura ta grija trebuie sa fie distractia, ne-am gandit sa iti spunem ce sa nu porti niciodata la un astfel de eveniment. Iti va fi, astfel, mai usor sa gasesti tinuta perfecta! Distractia este scopul petrecerii burlacitelor, asa ca evita sa porti tinute complicate. Te asteapta o noapte in care vei schimba, probabil, mai multe localuri si (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton, din nou in centrul atenției. Cum a incalcat protocolul regal, legatura emoționanta cu Prințesa Diana

15:05, 29.04.2024 - Cu toate ca s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe tratamentul impotriva formei de cancer cu care a fost diagnosticata la inceputul acestui an, Kate Middleton este in aceste zile din nou in centrul atenției presei din Marea Britanie. In ciuda faptului ca este considerata un maestru…

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție impreuna dupa ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subințeles au transmis

13:50, 13.04.2024 - Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au aparut impreuna pe rețelele sociale dupa ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia da de ințeles ca relația lor a devenit mai buna dupa separare.

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Eveniment de gala la Restaurant Zorile: Primaria Cumpana organizeaza o petrecere dedicata femeilor din localitate! (GAELRIE FOTO)

13:56, 08.03.2024 - Primaria Cumpana, judetul Constanta, alaturi de primarul Mariana Gaju, organizeaza astazi, 8 martie 2024, un eveniment ce are loc an de an, unde in centrul atentiei este femeia. Primaria Cumpana, judetul Constanta, alaturi de primarul Mariana Gaju, organizeaza astazi, 8 martie 2024, un eveniment ce…

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?