Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să nu faci sub nicio formă în timpul unei furtuni. Greșeala care poate fi fatală oricui

Publicat:

Intre 20 si 100 de persoane sunt afectate in fiecare an de furtuna si trasnet. Multe dintre aceste accidente puteau fi evitate, daca persoanele in cauza ar fi cunoscut și respectat cateva reguli elementare de protecție in timpul furtunii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta la IPJ Cluj dupa ce o polițista „și-a gazat” accidental colegul!

08:16, 10.05.2024 - IPJ Cluj face o ancheta interna dupa ce o polițista și-a gazat accidental colegul in timpul unei intervenții. La Cluj, in timp ce un polițist incerca sa rețina un barbat, colega sa l-a gazat din greșeala. Șeful Poliției Cluj, comisarul șef Mihai Rus, a anunțat ca polițista care și-a dat cu spray un…

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.

Care este forma corecta a zicalei: ‘Fara doar și poate’ sau ‘fara dar și poate’? Multi fac aceasta greseala

16:25, 22.04.2024 - Limba romana are numeroase zicale și expresii romanești, dar care nu sunt folosite de multe ori corect. Spre exemplu, romanii folosesc des o zicala, dar majoritatea greșesc. Care este forma corecta a zicalei: ‘Fara doar și poate’ sau ‘fara dar și poate’? Forma corecta a zicalei: ‘Fara doar și poate’…

Greșeala facuta de UE in timpul extinderii din 2004-2007. Riscurile și provocarile cu care se confrunta

14:15, 20.04.2024 - A se „extinde" sau a se „consolida". Aceasta a fost una dintre marile dileme din intreaga istorie a Uniunii Europene (UE) și un veșnic obstacol in procesul nesfarșit de integrare europeana.

Cum a incercat Toma Caragiu sa se salveze la cutremurul devastator din 1977. Greșeala care i-a fost fatala

12:05, 04.03.2024 - In urma cu 47 de ani, pe 4 martie 1977, la ora 21.22 avea loc unul dintre cele mai mari dezastre de pe teritoriul Romaniei, care a ingropat printre daramaturi aproape 1.600 de oameni, printre care și marele Toma Caragiu, actorul care a facut istorie in teatrul si filmul romanesc.

Greșeala fatala a lui Maksim Kuzminov, pilotul rus dezertor care a fost asasinat in Spania. El Pais: "Puține dubii in legatura cu cine a ordonat uciderea lui"

16:00, 22.02.2024 - Serviciile de informații spaniole considera ca Rusia se afla in spatele unei crimei fara precedent comise recent in provincia Alicante și a carei reflectare in presa internaționala a fost parțial eclipsata de decesul in inchisoare al liderului opoziției a

Care este forma corecta: "doamna profesoara" sau "doamna profesor". Greșeala facuta de mulți elevi

10:56, 19.02.2024 - Limba romana nu este deloc una ușoara, poate așa cum pare. Cu siguranța și tu ai auzit de multe ori, pe cineva care pronunța cuvintele intr-o cu totul alta forma. Iata ca una dintre cele mai comune greșeli din vocabularul nostru, mai ales in randul elevilor, este forma de adresare cu profesorii. Iata…

Care este forma de plural pentru cuvantul „untura”. Greșeala facuta de mulți romani

21:10, 11.02.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar și foarte complicata. Numeroase reguli de gramatica sau ortografie iți pot da batai de cap. Pentru a folosi forma de plural a cuvantului „untura” va trebui sa o cunoști și vei afla in randurile de mai jos.


Ce parere ai despre aceasta stire?