Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sa mananci pentru a arata bine, vara asta, la plaja

Publicat:

Ce sa mananci pentru a arata bine? Vara se apropie incet-incet, iar silueta bine definita este un adevarat „must have”. Cat despre sanatate, stim cu totii ca este esentiala, indiferent de sezon! Fructele de mare, icrele si somonul reprezinta acele preparate delicioase care, in timp ce iti rasfata papilele gustative, te ajuta sa iti pastrezi intacta silueta. In plus, iti aduc o multime de beneficii din punct de vedere al sanatatii. Asta atata timp cat ai grija ca ele sa provina intotdeauna din surse sigure, cum ar fi brand-ul 100% romanesc Negro 2000 ( negro2000.ro )! Fructele de mare au putine…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Ai voie sa mananci fructe de mare in post? Ce spune Biserica Ortodoxa

20:20, 03.04.2024 - Fructele de mare sunt o parte esențiala a dietei multor oameni din intreaga lume, iar consumul lor a fost asociat cu o varietate de beneficii pentru sanatate. Dar ai voie sa mananci fructe de mare in post? Ce spun reprezentanții Bisericii Ortodoxe.

Oamenii care traiesc in orașe iși pierd incet-incet capacitatea de a digera fructele și legumele

17:45, 24.03.2024 - Oamenii care traiesc in orașe iși pierd treptat capacitatea de a digera fructele și legumele, reiese dintr-un nou studiu. Acest lucru este cauzat de lipsa de fibre din dietele occidentale industrializate.

Gestul lui Daniel Niculae in timpul conferinței lui Bergodi & Șucu: „Incet, incet, intram cu toții!”

18:15, 14.03.2024 - In timpul conferinței de presa a Rapidului inainte de meciul cu Farul (vineri, ora 20:30), Daniel Niculae a deschis ușa salii și i-a salutat pe cei prezenți. Astazi, președintele Rapidului a fost audiat vreme de doua ore in cadrul unui dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT. Zi agitata la Rapid.…

VIDEO Pe plajele largite din Mamaia s-au format pereți de nisip inalți de un metru

18:00, 11.03.2024 - Plaja din stațiunea Mamaia arata ca dupa razboi. S-au format pereți inalți de nisip la malul marii, care masoara chiar și un metru pe alocuri. Și la Eforie Nord, situația e asemanatoare.

Urme de pasi umani de acum 100.000 de ani au fost descoperite pe o plaja din Maroc

22:45, 06.02.2024 - Peste 80 de urme de pasi umani, vechi de aproximativ 100.000 de ani, au fost gasite pe litoralul de nord al Marocului si sunt considerate de cercetatori ca fiind cele mai vechi urme cunoscute in Africa de Nord si sudul Mediteranei, relateaza marti AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?