Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, în episodul 3, sezonul 5! Concurenții care au picat în ispită, în primele 24 de ore: ”Nu mi-am imaginat așa ceva!”

Publicat:

Cel de-al treilea episod al emisiunii , ce a fost difuzat pe 6 mai 2019, a adus-o in atenția telespectatorilor pe Geanina, care s-a inscris in competiție pentru a-i arata iubitului ei Costas ca poate sa aiba incredere in ea. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 19 din sezonul 3. Ana Bodea: „Sezonul 4 nu seamana cu nimic din ce ați vazut pana acum!”

23:05, 23.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Ce spune Daniel Pavel despre relația dintre Jador și Oana Ciocan și ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat de la Survivor All Stars. „Mi-a transmis”

10:45, 14.05.2024 - Momentul in care Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan s-a numarat printre cele mai emoționante de la Survivor All Stars 2024. Pentru prima oara, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a vorbit despre ceea ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat.„Fiecare dintre cei doi a avut o emoție incredibila,…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Cine sunt concurenții de la Insula Iubirii sezonul 8. Lista completa cu participanții 

13:20, 25.04.2024 - Fanii show-ului Insula Iubirii au motive de bucurie, pentru ca sezonul 8 se pregatește de debut pe micile ecrane. Cinci cupluri se pregatesc de experiența vieții lor, punandu-și la incercare relația timp de 21 de zile, rezistand tentațiilor și neștiind ce face partenerul lor pe cealalta insula. Iata…

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.


Ce parere ai despre aceasta stire?