Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Brigitte să plece de acasă! Adevărul a ieșit la iveală / Declarații EXCLUSIVE

Publicat:

Separarea dintre și a luat prin surprindere intreaga lume mondena. Astfel, deși certurile lor erau de notorietate, iar despre divorț s-a tot vorbit, Ilie și Brigitte formau un cuplu care parea sa ”bata” toate pariurile pana in momentul in care timișoreanca a anunțat ca locuiesc separat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Jador, declarații exclusive despre cearta cu Nikolas Sax. Rasturnare de situație in scandalul momentului! Ce spune cantarețul de altercația din hotel

22:50, 28.03.2024 - Jador face declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa scandalul in care fost implicat weekend-ul trecut cu Nikolas Sax, prietenul lui. Artistul susține ca nu a avut niciun concert in Luton și nimic din ce s-a scris nu e adevarat, cu toate ca Nikolas Sax a confirmat și in direct la Xtra Night Show ca…

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Primele declarații ale fostului lider WTA. Simona Halep: „Adevarul a iesit la suprafata”

18:10, 07.03.2024 - Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Help a revenit in țara din Dubai, acolo unde s-a antrenat, și a oferit primele declarații pe Aeroportul Otopeni. Simona a recunoscut ca a avut lacrimi in ochi atunci cand a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne…

EXCLUSIV. Cum vede stranepotul lui Stalin visul lui Putin de refacere a URSS: „Razboiul din Ucraina e ilegal” FOTO

06:35, 05.03.2024 - Intr-un interviu exclusiv acordat pentru „Adevarul”, Jacob Jugashvili, stranepotul lui Stalin, considera ca razboiul din Ucraina este ilegal și ca viitorul lider al Rusiei ar trebui judecat de popor in funcție de realizari la finalul mandatului.

Un magnat rus al oțelului a fost arestat: ce s-a intamplat cu uzinele sale

17:50, 28.02.2024 - Trei uzine metalurgice au fost naționalizate in Federația Rusa, sau mai exact trecute in totalite in producția de razboi a regimului Putin, odata cu arestarea miliardarului Iurii Antipov și a soției acestuia.

Ies la iveala cele mai mari secrete de la Survivor All Stars. Ce se intampla cu Jador și care e adevarul despre eliminarea lui

17:26, 14.02.2024 - Din ce in ce mai multe informații controversate ies la iveala din spatele culiselor emisiunii „Survivor Romania All Stars”, difuzata de ProTV, la scurt timp dupa așa-zisa eliminare a concurentului Jador. Viperele Vesele lovesc din nou și expun publicului noi informații straine pana acum acestuia, noteaza…

Barbat amenințat de fiul sau, care nu i-a permis sa plece de acasa

13:35, 06.02.2024 - Polițiștii au intervenit pentru salvarea unui barbat de 75 de ani, care era amenințat de fiul sau, in varsta de 46 de ani, acesta nepermițandu-i sa paraseasca locuința din Sectorul 5 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?