Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat cu celebra Cati de la Insula Iubirii? Aceasta și-a schimbat radical viața

Publicat:

Cati de la s-a schimbat extrem de mult de la terminarea filmarilor sezonului 3 al . In prezent, fosta iubita a lui Razvan duce o viața mult mai buna decat cea pe care o avea atunci cand a venit in Thailanda.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum se simte Alex Delea dupa accidentarea de la Survivor All Stars. Caștigatorul Survivor 2022 a fost eliminat. „O noua lecție de viața”

17:51, 29.04.2024 - Alex Delea a caștigat Survivor Romania in 2022, iar anul acesta s-a intors la Survivor All Stars, unde a demonstrat inca odata cat de bun este pe teren. Din pacate, el a fost eliminat din competiție, iar acum se recupereaza acasa dupa o accidentare grava la picior.Competiția Survivor All Stars i-a adus…

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat viața Ralucai și a lui Ion Șaulescu. Au trecut trei ani de cand au participat la emisiunea matrimoniala / VIDEO

21:10, 24.03.2024 - Chiar daca, la inceput, nimeni nu credea in relația lor, Raluca și Ion Șaulescu sunt mai fericiți ca niciodata impreuna. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani, iar de o buna perioada, locuiesc in casa mamei fostului concurent.

"Suntem in stare de razboi". Kremlinul și-a schimbat radical retorica și face noi amenințari

12:50, 22.03.2024 - "Operațiunea militara speciala" din Ucraina s-a transformat deja intr-un "razboi" din cauza interferențelor occidentale, a declarat vineri purtatorul de cuvant al președinției ruse, Dmitri Peskov.

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…

Elias Charalambous a dezvaluit ce s-a intamplat in pauza meciului Voluntari - FCSB: „Lucrurile s-au schimbat!”

23:20, 29.02.2024 - FCSB s-a impus in deplasarea de la Voluntari, scor 2-1. Elias Charalambous (43 de ani) și-a felicitat elevii și spune ca schimbarile efectuate la pauza au schimbat soarta partidei. Condusa la pauza de FC Voluntari, FCSB a trimis trei fotbaliști proaspeți in debutul parții secunde. Miculescu, Alhassan…

Ce se intampla in casnicia dintre Radu Valcan și Adela Popescu. Sunt impreuna de 14 ani. „Sunt multe provocari, ca in orice relație”

14:30, 23.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna trei copii și o casnicie solida. Radu Valcan se pregatește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”.In cadrul unui interviu acordat revistei Unica, prezentatorul de la Antena 1 a spus cat de greu ii este…

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.


Ce parere ai despre aceasta stire?