Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce prevesteşte sensibilitatea ochilor la lumină ?

Publicat:

Fotofobia este sensibilitate la lumina si nevoia permanenta de a purta ochelari de soare chiar si atunci cand afara este innorat. Nu este o boala, insa poate prevesti aparitia altor afectiuni.

Fotofobia sau sensibilitatea la lumina apare atunci cand in ochi patrunde prea multa lumina. La contactul cu lumina becului, a soarelui sau cu zapada, lacrimam si incepem sa simtim o stare de disconfort. Ce persoane sunt mai afectate?

„Sunt mai sensibile la lumina persoanele cu tenul deschis la culoare, cu ochii deschisi la culoare, ochii albastri, ochii vezi, pentru ca ei nu au protectia data…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tratamentul impotriva durerii ar putea fi decontat de stat

22:35, 30.04.2024 - Pacienții ar putea beneficia de un nou drept, și anume decontarea cheltuielilor pentru tratamentul impotriva durerii. Este vorba despre un proiect de lege adoptat de Senat și care, daca va fi votat si de Camera Deputaților, ne va lua durerea cu mana mult mai ieftin sau chiar gratuit.

Caz șocant la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav: „Marș afara!”

18:25, 23.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav. Iata ce cuvinte dure a adresat doctorul care era de garda!

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

O rețeta prescrisa de oftalmolog a creat amuzament pe internet: „Ar trebui sa fie obligat sa le scrie la calculator”

07:35, 14.04.2024 - Mulți pacienți intampina dificultați in a ințelege ce le prescrie medicul. Este și cazul unei persoane care a fost la medicul oftalmolog pentru un consult, iar cand a primit rețeta nu a ințeles mare parte din ce i-a fost recomandat.

Șefa Colegiului Medicilor Bucuresti cere sa se faca lumina in cazul morților de la Sf. Pantelimon: 'Familiile pacientilor trebuie si vor afla adevarul'

19:30, 13.04.2024 - Presedintele Colegiului Medicilor Bucuresti, Catalina Poiana, afirma, sambata, ca situatia deceselor suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon trebuie lamurita cat mai curand, iar rudele pacientilor si opinia publica trebuie sa afle tot adevarul. Medicul face, insa, apel la pacienti sa aiba in continuare…

Infiltrații PRP realizate in premiera in Buzau, la Clinic Angi San, de medicul Valentin Hiohi

11:10, 08.04.2024 - Pacienții pot scapa acum de durerile de spate, de umar, șold sau genunchi fara internare și fara „cuțit”, printr-o procedura pentru care pana acum erau nevoiți sa mearga in spitalele din Capitala.   In premiera pentru medicina buzoiana, dr. Valentin Hiohi, medic specialist ortopedie și traumatologie…

Vedere incețoșata? Ce este cataracta și ce tratamente sunt disponibile?

10:55, 20.03.2024 - Simți ca vederea ta devine incețoșata sau ai impresia ca totul pare sa fie acoperit de un val? Ei bine, nu ești singurul in aceasta situație. Un numar tot mai mare de oameni se confrunta cu asta, iar motivul ar putea fi cataracta. Ce este și cum poate fi tratata? Afla din urmatoarele randuri!Ce este…

Care sunt semnele și simptomele care anunța complicații pulmonare și care este tratamentul

09:01, 05.03.2024 - Pacienții care au trecut printr-o pneumonie au nevoie de monitorizare pentru evitarea complicațiilor. Care sunt semnele și simptomele care anunța complicații pulmonare și care este tratamentul discutam cu dr. Catalina Trifan, medic primar medicina interna.


Ce parere ai despre aceasta stire?