Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce poveste! Cum și-a cunoscut Amza Pellea soția. S-a lăsat așteptat la prima întâlnire

Publicat:

Oana Pellea, fiica marelui actor , a dezvaluit un episod emoționant din viața parinților ei, in ziua in care cei doi și-ar fi sarbatorit logodna. Prima intalnire romantica dintre Domnica și a fost cu totul ieșita din tipare, așa cum erau și personalitațile celor doi, noteaza click.ro. Actrița Oana Pellea (55 de […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de Vedeta. Cum a cerut-o Dan Badea in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trait clipe de poveste: „Așa cum visam...” / VIDEO

16:30, 18.05.2024 - Cum a fost momentul in care Dan Badea și-a luat inima in dinți și a cerut-o in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trecut clipe de poveste. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

„M-ai lasat gravida, boule”. Ce a aparut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat in alerta | FOTO

16:56, 03.04.2024 - Un tanar din Hunedoara a avut surpriza vieții sale cand s-a trezit cu mașina acoperita de mesaje. Cum a reacționat soția lui dupa ce a vazut mesajul „M-ai lasat grvida, boule”, afișat pe bolidul de familie.

Urmatorul James Bond are 33 de ani și o soție de 57 de ani. Cum a cunoscut-o Aaron Taylor-Johnson pe partenera lui

21:00, 26.03.2024 - Fanii personajului James Bond au parte de o surpriza neașteptata! Noul actor care il va interpreta, Aaron Taylor-Johnson are o poveste de viața impresionanta și traiește o frumoasa poveste de dragoste. Iata cum a cunooscut-o actorul de 33 de ani pe iubita lui de 57.

El este Florin Dița, barbatul mort in accidentul terifiant din Urechești! Șoferul de 38 de ani a lasat in urma doi copii și a avut o poveste trista / FOTO

22:10, 12.03.2024 - Un accident rutier ingrozitor s-a produs, in urma cu doua zile, in Vrancea. Florin Dița a murit la varsta de 38 de ani, dupa ce a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Tatal barbatului mort a facut declarații dureroase despre fiul sau. Florin Dița a avut un trecut greu de imaginat.

Cine este soția lui Mihai Gainușa de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cum s-au cunoscut cei doi

15:50, 07.03.2024 - De cand s-a aflat ca Mihai Gainușa o sa participe la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor alaturi de colega lui de radio, Oana Paraschiv, mulți au fost curioși sa descopere cine este soția lui. Ioana Gainușa este o femeie discreta care prefera sa stea departe de luminile reflectoarelor.

Flutur dezlanțuit impotriva PSD-iștilor: ”Mi-ați atacat familia in ultimul hal, mi-ați lasat soția șomera (Dumnezeu sa o ierte!), mi-ați facut armaghedoane și dosare politice ca sa ma terminați. OPRIȚI-VA!”

15:45, 05.03.2024 - Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a dezlanțuit impotriva social democraților suceveni dupa ce aceștia au lansat mai multe ”torpile” la adresa sa legat de racolarile de primari acuzandu-l de ”demagogie și ipocrizie”. Mai mult PSD-iștii au dat pe piața un sondaj in care intre liderul…


Ce parere ai despre aceasta stire?