Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pedeapsă riscă un străin care a plecat din Moldova fără să-şi plătească amenda

Publicat:

SITUATIE: O ruda de-a mea, care locuieste in Italia mai mult de 10 ani, a venit de sarbatori in Moldova cu automobilul personal. In ultima zi de sedere in tara a comis o incalcare minora a regulilor rutiere, iar inspectorul de patrulare i-a intocmit un proces verbal. In aceeasi zi, ruda mea a plecat din tara fara a plati amenda.

INTREBARE: Ce sanctiuni risca in acest caz?

SFATURILE JURISTULUI le aflati in materialul video de mai sus. 

Puteti adresa intrebari specialistului la adresa[email protected].


Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum risca Bucureștenii sa plateasca amenda chiar daca au platit parcarea prin SMS

17:36, 30.04.2024 - Incepand de luni, Compania Municipala de Parking București a inceput sa aplice autocolante pe panourile cu informații despre parcari, actualizand numarul de SMS destinat plaților. Aceasta modificare, care a venit din partea Companiei Municipale de Parking București, a generat un val de nedumeriri, afectand…

Poliția din R. Moldova ii va amenda pe cei care vor purta panglica Sfantului Gheorghe pe 9 mai

19:00, 29.04.2024 - Poliția moldoveneasca va amenda persoanele care, pe 9 mai, vor purta panglica Sfantului Gheorghe, a declarat in timpul unui briefing șeful Inspectoratului General de Poliție al republicii, Viorel Cernauțeanu, relateaza Rador Radio Romania.

Competitie internationala de prestigiu rezervata juniorilor de la tenis de masa, in weekend la Dumbravita

20:05, 02.04.2024 - Sala Polivalenta din comuna Dumbravița din județul Timiș va gazdui, in acest sfarșit de saptamana, a IV-a ediție a turneului internațional de tenis de masa „Dumbravița Championships Trophy”. La evenimentul sportiv de inalta ținuta vor participa sportivi de la cluburi de prestigiu din Italia, Austria,…

Un roman din Italia s-a inecat intr-un rau incercand sa fuga de polițiști

10:11, 26.02.2024 - Un roman de 36 de ani a murit inecat in raul Brenta din Italia, in timp ce fugea de polițiști. Complicele sau este inca in libertate, scrie Rotalianul. Tragedia s-a petrecut in localitatea Vigonza, provincia Padova din Veneto, langa autostrada A4. Cei doi au incercat sa fure combustibil din rezervorul…

Romanii care folosesc mașina de spalat la bloc risca amenda uriașa! Toți proprietarii de apartamente trebuie sa știe

14:35, 25.02.2024 - Utilizarea mașinii de spalat in apartamente poate fi mai mult decat un simplu act de igiena casnica, poate fi motiv de ingrijorare pentru vecini și, in unele cazuri, chiar subiect de sancțiuni legale. Amendele uriașe prevazute de lege. Toți proprietarii trebuie sa știe.

Minorii nu mai pot cumpara energizante,cine incalca legea risca sa plateasca amenzi de pana la 30.000 de lei

06:35, 21.02.2024 - Minorii nu mai pot cumpara energizante,cine incalca legea risca sa plateasca amenzi de pana la 30.000 de lei The post Minorii nu mai pot cumpara energizante,cine incalca legea risca sa plateasca amenzi de pana la 30.000 de lei first appeared on Partener TV .

PSD, reacție dura in cazul Roșia Montana: Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde, din cauza deciziilor lui Cioloș, Orban și USR

16:35, 05.02.2024 - PSD susține ca Romania risca sa plateasca prejudicii imense firmei care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana din cauza deciziilor lui Dacian Cioloș, pe vremea cand era premier, ale lui Ludovic Orban și ale miniștrilor USR.

PSD, acuzații la adresa lui Dacian Cioloș, Ludovic Orban și USR, in dosarul Roșia Montana: ”Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde”

16:35, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana, potrivit unui comunicat de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?