Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pedeapsă a primit un adolescent care a omorât o bătrână de 70 de ani după ce, în prealabil, a încercat s-o violeze

Publicat:

(19 ani), din comuna suceveana Arbore, va petrece trei ani si patru luni intr-un centru de detentie dupa ce in urma cu patru ani a omorat o batrana in varsta de 70 de ani, pe care a incercat sa o violeze.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani si fiica ei si a incercat sa violeze fata de 12 ani

13:35, 15.06.2024 - Un incident șocant a avut loc in comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tanar in varsta de 19 ani a fost reținut și ulterior arestat. El este acuzat ca a patruns in casa unei femei in varsta de 30 de ani și a fiicei ei de 12 ani, iar acolo a incercat sa comita […]

Șmenarul colecționar de condamnari a primit a opta pedeapsa in ultimii 3 ani. Cum reușea sa inșele victimele

07:15, 10.06.2024 - Doua angajate ale unei cafenele și sali de jocuri din Oradea și o vanzatoare de la un ABC din Oșorhei au fost cele mai recente victime ale unui șmenar voiajor, care ani la rand a dat lovituri in intreaga țara.

Un adolescent din India a omorat doi oameni in timp ce conducea beat. Drept pedeapsa, a fost pus sa scrie un eseu

07:06, 23.05.2024 - Un adolescent din India a omorat doua persoane in timp ce se afla beat, la volanul unei mașini. Drept pedeapsa, el a fost pus sa scrie un eseu, iar o mulțime de oameni sunt furioși pe decizie, spunand ca tanarul trebuia sa primeasca o sentința mai aspra.

Pedeapsa pe care a primit-o o tanara care a incercat sa mituiasca un polițist cu 20 de euro. Femeia, oprita in trafic pentru un control de rutina

17:35, 07.04.2024 - O tanara a primit o pedeapsa aspra, dupa ce a incercat sa mituiasca un polițist cu suma de 20 de euro. Femeia a fost oprita in trafic pentru un control de rutina. Iata ce a pațit aceasta in Motru!

Decizie de ultim moment in cazul politistilor care l-au lasat pe Vlad Pascu sa conduca drogat. Ce pedeapsa au primit

17:50, 28.03.2024 - Vlad Pascu a ucis doi tineri in luna august a anului 2023, dupa ce a condus drogat la volan. Toata tragedia putea fi evitata, deoarece tanarul a fost oprit de poliție anterior. Ce s-a intamplat cu polițiștii care ar fi putut preveni moartea a doua persoane, aflați in randurile urmatoare. Ce s-a intamplat…

Ce pedeapsa a primit o femeie din Rusia pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul de vot

17:40, 20.03.2024 - O femeie a fost condamnata miercuri la opt zile de detentie de un tribunal rus pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul sau de vot in alegerile prezidentiale care au dus la realegerea lui Vladimir Putin.


Ce parere ai despre aceasta stire?