Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce nume ar fi ales Vlăduța Lupău dacă ar fi avut o fiică. Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare: ”Dacă era fetiță, o chema...”

Publicat:

Vladuța Lupau a devenit mama de baiat in urma cu cateva luni, iar acest lucru o face o femeie din ce in ce mai mandra, drept dovada stand postarile ei de pe rețelele de socializare. Intr-o serie de mai multe intrebari, artista a dezvaluit ce nume ar fi ales pentru copil, daca acesta se naștea fetița. Iata cum ar fi chemat-o pe fiica Vladuței Lupau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, reacție in lacrimi dupa interviul acordat de Alex Dobrescu. Ce a dezvaluit actrița: "Nu ma pot gandi decat la fetița mea..." / VIDEO

14:50, 17.04.2024 - Dupa ce aseara, la Xtra Night Show, Alex Dobrescu a acordat un interviu in care a demontat declarațiile facute de Cristina Cioran, femeia alaturi de care are un copil, actrița a oferit p prima reacție. Se declara șocata de spusele tatalui copilului ei.

MGK este in doliu! Imaginea emoționanta pe care a postat-o rapperul pe rețelele de socializare / FOTO

09:15, 17.04.2024 - MGK este in doliu dupa ce a pierdut o persoana extrem de draga. Trapperul a publicat o imagine emoționanta pe rețelele de socializare, alaturi de un mesaj important. Durerea pe care o resimte este mare și nu-și poate reveni din șoc.

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Facebook și Instagram au cazut in Romania

17:50, 05.03.2024 - Rețelele de socializare Facebook și Instagram au cazut in Romania. Utilizatorii rețelelor de socializare care au vrut sa-și acceseze conturile nu s-au putut loga. Mai mult decat atat, utilizatorii au fost deconectați de pe dispozitivele pe care erau logați. D.Constantin The post Facebook și Instagram…

Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte”

08:40, 08.02.2024 - Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” Continue reading Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?