Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mari s-au făcut copiii lui Jennifer Lopez! Sunt LEIȚI MARC ANTHONY! | FOTO

Publicat:

si Max, de șapte ani si jumatate, semana tot mai mult cu tatal lor, cantaretul , neavand nimic din sarmul si atractivitatea mamei.

Prezenți la premiera filmului de animatie, Home, acolo unde mama lor a dat voce unuia dintre personajele peliculei.

La premiera, cantareața s-a reintalnit si cu fostul ei iubit, , care a lucrat si el la acelasi film, supervizand secvențele de dans.

Foto: Hepta

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele „Zece Porunci”, impuse in premiera, prin lege, in școlile din statul american Louisiana

07:25, 20.06.2024 - Guvernatorul republican al Louisianei, Jeff Landry, a promulgat un proiect de lege care prevede afișarea celor „Zece porunci” in toate scolile publice - de la gradinita la universitati -, finantate de stat, incepand cu anul viitor, relateaza AFP, citata de Agerpres.„Pentru ca, daca vrem sa respectam…

Sute de elevi din Turda au participat la ateliere gratuite in cadrul proiectului EDUPASS

19:50, 11.06.2024 - In cadrul proiectului „EDUPASS – Pașaportul pentru Cariera” inițiat de Fundația Parinți din Romania, sute de copii din comunitați defavorizate au participat pana acum la ateliere de inițiere in arta fotografica, ateliere de ciocolata, ateliere de make-up și altele, organizate cu scopul de a-i ajuta…

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

David Beckham și compania prezenți la premiera documentarului „99”

23:06, 11.05.2024 - David Beckham, patronul lui Inter Miami, s-a reintalnit cu Gary Neville și alți foști coechipieri de la Manchester United, la Manchester, la premiera documentarului „99”, care spune povestea triplei performanțe a Diavolilor Roșii din sezonul 1998-1999.

Unde a fost inaugurata prima plantație de lalele olandeze din Romania cu peste 600 de specii (Foto)

20:56, 08.04.2024 - Premiera pentru Romania: și-a deschis porțile prima plantație de lalele din soiuri olandeze, investiție realizata de un roman. Exploatația de lalele se afla in apropiere de Gaești, in localitatea Patroia-Deal, județul Dambovița, și se intinde pe 3 hectare, unde au fost plantate 600 de specii de flori.…


Ce parere ai despre aceasta stire?