Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce le-a transmis Vulpița fanilor săi, după sutele de urări primite de ziua ei de naștere! Veronica a împlinit ieri 22 de ani! / VIDEO

Publicat:

Ieri a fost o zi foarte importanta pentru Vulpița, asta pentru ca tanara și-a sarbatorit ziua de naștere alaturi de soțul sau, dar și de cațiva prieteni! Pentru ca pe rețele de socializare a primit sute de mesaje din partea fanilor, astazi Veronica le-a transmis un mesaj! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru! Ce face Veronica, dupa ce s-a intors in Romania: ”Nu mai...” / FOTO

10:45, 14.04.2024 - Vulpița a confirmat ca a divorțat oficial de Viorel Stegaru! Se pare ca nu mai exista nicio șansa de impacare intre cei doi, deși ea s-a intors in Romania. In timp ce ea locuiește la parinții ei, Viorel Stegaru și familia lui au grija de copiii pe care ii au impreuna.

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Anunțul pe care Bogdana și Liviu de la Mireasa l-au facut in mediul online. Ce le-au transmis fanilor cu privire la casnicia lor

12:26, 12.02.2024 - In mediul online, cei doi foști concurenți ai emisiunii „Mireasa” au facut un anunț care a adus un val de emoție și bucurie printre fanii lor. Bogdana și Liviu au decis sa impartașeasca un moment special din relația lor, marcand implinirea a 5 luni de la inceputul casniciei lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?