Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce l-au obligat fanii pe Dorian Popa să facă. Artistul nu a avut de ales, a executat imediat VIDEO

Publicat:

se supune din nou fanilor sai! Artistul iși asculta deseori urmaritorii, fapt pentru care și de ani buni se bucura de o comunitate imensa in mediul online. Ce a trebuit sa faca pentru cei care il iubesc? se supune provocarilor fanilor. Ce a fost nevoita sa faca? Cunoscutul actor și cantareț […] The post Ce l-au obligat fanii pe sa faca. Artistul nu a avut de ales, a executat imediat VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

Ce s-a intamplat in fața galeriei lui Dinamo, imediat dupa egalul cu Voluntari! Imagini neașteptate suprinse de reporterii GSP

22:15, 26.04.2024 - Fanii „cainilor roșii” și-au pierdut complet rabdarea fața de favoriții lor la capatul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1. Suporterii au simțit ratarea unei șanse imense in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Elevii lui Zeljko Kopic s-au dus sa iși salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari.…

Jurgen Klopp spera ca protestul fanilor lui Liverpool sa nu provoace o ruptura cu echipa

19:45, 10.04.2024 - Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus miercuri ca spera ca „nimic sa nu se interpuna intre noi și suporteri". Fanii protesteaza fața de creșterea prețului biletelor. Ei spun ca nu vor afișa steaguri in turul sferturilor de finala din Europa League, de joi, dintre Liverpool și Atalanta.

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis in deplasare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

22:25, 12.03.2024 - Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis sa asiste la meciul din deplasare din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice in meciul din optimi cu Lazio, in deplasare.

Lindsey Vonn, tripla medaliata olimpica, a starnit furia fanilor lui Novak Djokovic dupa o comparație cu Roger Federer

22:00, 12.02.2024 - Lindsey Vonn (39 de ani), schioare americana tripla medaliata olimpica, a fost nevoita sa ștearga de pe rețelele socializare o postare in care a afirmat ca Roger Federer (42 de ani) este cel mai bun tenismen din toate timpurile. Fanii liderului ATP, Novak Djokovic, au reacționat atat de virulent incat…


Ce parere ai despre aceasta stire?