Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce îşi doresc clujenii? Aer curat şi reamenajarea Canalului Morii. Cele mai votate proiecte la Bugetarea Participativă

Publicat:

Au fost declarate eligibile 40 proiecte dintre cele 199 proiecte depuse de cetațeni pe platforma online, iar, pe domenii, cele mai votate proiecte, la ora redactarii articolului, sunt:

Alei, trotuare si zone pietonale

Marcaje treceri de pietoni pentru biciclete + semafoare pentru biciclete -  817 voturi

Reamenajare zona pietonala – 486 voturi

Mobilitate, accesibilitate si siguranta circulatiei

Semafoare inteligente pentru masini la intersectia cu liniile de tramvai – 757 voturi

Rastele de parcre pentru biciclete în zona centrala…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua stații CTP din Cluj deranjeaza locatarii din jur: „Nu pot sa stau pe balcon nici in weekend/La ora 7:50 sunt obligata sa ascult reclame”

10:46, 22.04.2024 - Clujenii semnaleaza faptul ca stațiile CTP de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, stația Crinului și stația Piața Maraști, ii deranjeaza pe locatari. De vina ar fi radioul care difuzeaza constant reclame. „Conducerea CTP Cluj, Info Trafic Cluj, Primaria Cluj-Napoca, imi explicați de ce duminica la…

Partea Manașturului uitata de administrația locala! Clujenii se plang ca nu au trotuare: „Suntem platitori de impozite, nu e normal”

15:36, 13.04.2024 - Clujenii care locuiesc in capatul Manașturului, in apropierea strazilor Edgar Quinet și Dimitrie Gusti vad o alta fața a „orașului de 5 stele”. Oamenii zic ca nu au niște trotuate banale ca sa poata circula mamicele cu carucior in siguranța sau copiii care merg la școala. „Doresc sa sesizez ca Strada…

Tablou dezolant in Manaștur, la Minerva. Mamica din Cluj: „Nu ma simt in siguranța daca doresc sa ma duc cu copilul pana la magazin”

10:25, 10.04.2024 - Tablou dezolant in zona Minerva din cartierul Manaștur! Clujenii spun ca Parkingul Minerva este un focar de infecție, care arata și miroase ingrozitor. O mamica chiar reclama faptul ca din cauza persoanelor care consuma alcool sau alte substanțe in zona, ii este frica sa iasa seara cu copilul din casa. ,,Buna…

Ce așteapta clujenii de la reamenajarea Liceului Lucian Blaga și a strazilor adiacente? Siguranța, pe primul loc.

16:35, 05.04.2024 - Proiectul pentru modernizarea Liceului Lucian Blaga și a strazilor adiacente a fost discutat in cadrul unei dezbateri publice, unde parinții și locuitorii din zona au putut sa aduce propuneri și observații.

Sebastian Burduja: Sunt convins ca Bucurestiul e o miza. Imi doresc ca dezbaterea publica sa fie bazata pe proiecte

18:56, 04.04.2024 - Liderul PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a declarat joi, despre campania pentru alegerea Primarului Capitalei, ca este convins ca Bucurestiul e o miza si ca isi doreste ca dezbaterea publica sa fie bazata pe proiecte, nu pe impresii, nu pe sondaje comentate de diversi candidati.

Clujul are proiecte de peste 4 miliarde de euro in implementare. Clujeanul cu rang de ministru: „Imi doresc sa se intample asta peste tot in țara”

14:40, 26.02.2024 - Metroul, Centura Metropolitana sau Spitalul Regional de Urgența sunt celei mai importante proiecte de infrastructura ale Clujului care contribuie la suma totala de aproximativ 4 miliarde de euro, in ceea ce privește investițiile in deru

Clujenii care locuiesc in zona Pieței Maraști declara razboi muzicanților stradali care le perturba liniștea: ,,E in fața blocului! Va bateți joc de noi!"

15:15, 17.02.2024 - Muzicanții stradali din Piața Maraști au adus locuitorii zonei in prag de disperare. Cei care locuiesc in apropiere spun ca acești muzicanți le perturba liniștea de o perioada buna de timp iar autoritațile locale nu iau masuri reale.,,Muzicant stradal cu saxofon piata maraști. Va rugam relocarea muzicantului…

Clujenii cer amenajarea unor parcari pentru biciclete pe spațiile verzi nefolosite: „Lipsa infrastructurii adecvate nu incurajeaza transportul sustenabil”

10:21, 14.02.2024 - Clujenii care locuiesc pe strada Șesului, cer Primariei Cluj sa amenajeze o parcare pentru biciclete pe un spațiu verde nefolosit și inestetic situat la numarul 31-33. Oamenii zic ca lipsa unei infrastructuri adecvate nu incurajeaza transportul sustenabil, asta deși din ce in ce mai mulți cetațeni adopta…


Ce parere ai despre aceasta stire?