Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce faci cu un copil prea durduliu? Îl tratezi sau îl operezi? Medicul chirurg Rubin Munteanu răspunde întrebărilor voastre

Publicat:

Numarul copiilor care sufera de obezitate, dar si al celor care ajung sa apeleze la operatiile pentru slabit, fiindca nimic nu mai functioneaza pentru a-i ajuta sa slabeasca, creste de la an la an.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul care a aruncat un copil la gunoi, fața in fața cu parinții dupa 5 ani de la incident. 'Nu are niciun regret!'

21:10, 09.05.2024 - Mai bine de cinci ani a durat pana cand parintii unui bebelus, ce a fost aruncat la gunoi de medicul ginecolog si doctorul acuzat de tentativa de omor calificat s-au intalnit pentru prima data intr-o sala de judecata.

Biocean intreaba, Medicul raspunde: Cum sa infrunți oboseala și sa iți hranești corpul cu ajutorul mineralelor - interviu cu Dr. Alina Ciocoiu

18:10, 24.04.2024 - Care este legatura dintre oboseala și importanța mineralelor in menținerea echilibrului și vitalitații organismului? Prin intermediul acestui interviu cu Dr. Alina Ciocoiu, vei descoperi rolul esențial al mineralelor marine in revitalizarea și susținerea sanatații fizice și mentale.

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

Catalin Cirstoiu ii raspunde lui Nicușor Dan: „A greșit total, nu sunt controlat nici de PSD, nici de PNL. Eu sunt eu”

22:05, 25.03.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PNL și PSD pentru Primaria Capitalei, i-a raspuns luni, la Jurnalul de Seara, de la Digi24, lui Nicușor Dan, care a spus despre el ca este controlat de PSD și ca nu iși va putea face propria campanie. Medicul a declarat ca nu e controlat de nimeni și ca actualul…

O femeie din Arges, operata de chirurg, il acuza pe doctor ca era sa o omoare: „Eram desfigurata!” / FOTO

12:10, 14.03.2024 - O femeie din Arges, operata de chirurg, il acuza pe doctor ca era sa o omoare. Medicul din Capitala, care a operat-o, dezmite acuzațiile acesteia. Iata ce marturisiri a facut femeia despre ceea ce s-a intamplat!

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

14:10, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

In mediul rural, un copil din patru nu merge la școala! Care este situația la Cluj?

22:11, 13.02.2024 - O statistica trista ne arata ca in mediul rural, un copil din patru nu merge la scoala, iar 400 de mii de copii de varsta scolara sunt in afara sistemului educational! Abandonul școlar este una dintre cele mai grave probleme ale societații, cu consecințe majore asupra tinerilor și a populației, in general.…


Ce parere ai despre aceasta stire?