Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul incredibil a uimit lumea! A născut un copil cu două fețe și un singur trup, iar medicii au înmărmurit! Părinții sunt disperați: ”Vrem să trăiască!”

Publicat:

O femeie și-a dorit cu ardoare sa devina mama și a trait momente minunate atunci cand a aflat ca e insarcinata. In urma cu doua luni, insa, cand a nascut, a inmarmurit cand și-a vazut bebelușul, intrucat micuțul a venit pe lume cu doua fețe. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul care a uluit lumea medicala. Un bebelus s-a nascut cu dantura completa.

10:50, 08.06.2024 - O mamica și-a facut curaj și a decis sa impartașeasca cu internauții un videoclip cu bebelușul ei, bebeluș care este cu atat mai special datorita faptului ca s-a nascut cu intreaga dantura.

A murit Ștefan Birtalan, salajeanul care a uimit lumea handbalului

11:30, 27.05.2024 - Din pacate, fostul mare handbalist nascut in Salaj, Ștefan Birtalan, a murit azi dimineața la un spital din București, potrivit unor foști componenți din „Generația de Aur” a handbalului romanesc. Fostul mare sportiv era grav bolnav. Descoperit de profesorul de sport Budu Virgil, pe vremea cand era…

Caz incredibil la o școala de top din Cluj: Copilul unor polițiști iși terorizeaza colegii pentru ca oricum „nu poate pați nimic”

13:06, 15.05.2024 - Elevii unei clase de la Liceul Avram Iancu se confrunta zilnic cu acte de bullying și violența fizica și verbala din partea colegului lor de clasa, T.C., fiul a doi polițiști din cadrul IPJ Cluj. Parinții elevilor au depus numeroase plangeri, atat la conducerea școlii cat și la Inspectoratul Școlar…

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Parinții unui copil i-au cumparat o caracatița de companie, iar aceasta le-a distrus casa dupa ce a nascut 50 de pui. Ce au facut

15:01, 16.04.2024 - O familie din Oklahoma a trait o experiența mai puțin obișnuita dupa ce și-a cumparat o caractița de comanie, iar aceasta a dat naștere a 50 de pui distrugand casa. Iata cum a fost posibila aceasta aventura și ce au facut oamenii intr-un final.

Ea este femeia care a nascut de 2 ori in 22 de zile. Tanara are 22 de ani și a trecut prin chinuri groaznice

18:00, 12.04.2024 - Medicii i-au pus un diagnostic greșitSituația neobișnuita a inceput cand Doyle, care credea ca este insarcinata cu gemeni, a mers la spital dupa ce i s-a rupt apa. Tragic, primul copil s-a nascut prematur la 22 de saptamani și, din nefericire, a fost declarat mort la scurt timp dupa naștere. Medicii…

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.


Ce parere ai despre aceasta stire?