Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul Halep: cel mai greu e să-ți dovedești nevinovăția

Publicat:

Printre revoltați, dezamagiți și optimiști, e nevoie și de oameni lucizi, care sa spuna pe fața cum stau lucrurile. Din pacate, nu stau deloc bine Dupa primele vești despre dopajul Simonei, in mod firesc, infinitul spațiu online a inceput sa bubuie de opinii, de declarații de atașament și de incurajari ca totul va fi bine. Multa lume spera, pentru ca așa e frumos și tonic, sa speri. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Așteptarile lui Horia Tecau dupa ce Simona Halep și-a anunțat revenirea in echipa Romaniei de Billie Jean King Cup

10:40, 27.03.2024 - Revenita in tenis cu ocazia WTA Miami, Simona Halep a anunțat ca va face din nou parte din echipa Romaniei de Billie Jean King Cup. Horia Tecau, antrenorul fetelor noastre, este de parere ca nivelul va crește odata cu revenirea Simonei la echipa.

Cazul Halep revolta: „A erodat increderea in ideea sportului curat!“. Simona, aratata cu degetul din Scoția

08:16, 19.03.2024 - Intr-un text publicat in „The Herald“, Susan Egelstaff (41 de ani), fosta sportiva olimpica, susține ca suspendarea drastica a Simonei pe baza unor probe solide și apoi reducerea sentinței la TAS arata ca oricine poate scapa de asemenea pedepse, daca angajeaza avocații potriviți.

Halep, victima unei nedreptați: avem piederile Simonei dupa ce a stat 9 luni degeaba in afara tenisului ANALIZA

17:00, 18.03.2024 - Daca vom conveni ca TAS, ca ultima instanța, a dat hotararea corecta, analizand dosarul fostului lider WTA, atunci ne vom afla in fața unei realitați crunte. Concluzia? Marea noastra campioana a fost profund nedreptațita.

Halep, distrusa in Canada: „Dopajul continua fara nicio rușine!“. Editorial acid despre dosarul Simonei

07:15, 14.03.2024 - Cazul Halep continua sa starneasca reacții in presa internaționala. Intr-un editorial acid, Cathal Kelly (The Globe and Mail) propune ca, dupa o asemenea poveste cu Simona, sportul de performanța sa renunțe la testele antidoping.

„Cazul Halep va incuraja dopajul“: comentatorii BBC au sfașiat dosarul Simonei intr-un podcast incendiar

07:15, 13.03.2024 - Prestigiosul „The Tennis Podcast“, cu reputații comentatori David Law (BBC) și Catherine Whitaker (BBC și Eurosport), a luat la puricat ce s-a intamplat in dosarul Simonei și a ajuns la niște concluzii grave, atat pentru un sistem stricat din temelii, cat și pentru viitorul „sportului-alb“.

VIDEO. Stere Halep, prima reacție dupa victoria Simonei la TAS: V-am spus ca Dumnezeu are grija. Așa s-a intamplat

19:10, 05.03.2024 - Stere Halep a reacționat dupa victoria Simonei la TAS, acolo unde suspendarea i-a fost redusa de la 4 ani la 9 luni. „V-am declarat de prima data ca Dumnezeu are grija. Așa s-a intamplat”, a spus tatal sportivei.

Elisabeta Lipa - Este o victorie uriasa a Simonei Halep, ma bucur nespus ca si-a dovedit nevinovatia

18:40, 05.03.2024 - Presedinta Agentiei Nationale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipa, a declarat, marti, pentru AGERPRES, ca reducerea de la 4 ani la 9 luni a sanctiunii pentru doping reprezinta o victorie uriasa pentru jucatoarea de tenis Simona Halep, precizand ca se bucura ca aceasta a reusit sa isi dovedeasca nevinovatia…

Șoferița, lasata fara permis pentru o tamponare inexistenta. Cum și-a demonstrat nevinovația

12:00, 24.02.2024 - O șoferița din Timișoara, lasata fara permis pentru ca a provocat o tamponare și nu s-a prezentat la Poliție in termen de 24 de ore, a reușit sa invinga Poliția in instanța, demonstrand ca tamponarea nu a avut loc.


Ce parere ai despre aceasta stire?