Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul Caracal - Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu

Publicat:

a decis, vineri, condamnarea la inchisoare a lui pentru uciderea si a . De asemenea, dinca a fost gasit vinovat de viol fata de ambele victime, trafic de persoane si profanare de cadavre.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

BREAKING! Gheorghe Dinca a ieșit din inchisoare din cauza unei erori informatice! Cum a fost posibila o asemenea gafa

11:10, 17.04.2024 - Nu, nu este o gluma! Condamnat pe viața pentru batjocura și uciderea celor doua fete, Gheorghe Dinca a fost scos din inchisoare, dupa ce sistemul informatic, care a costat un milion de euro a aratat ca acesta trebuie eliberat!CUM A FOST POSIBILA O ASEMENEA GAFA ULUITOARE!

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Avocat condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi condus baut

17:35, 23.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, vineri, sentința pe fond in cazul unui avocat acuzat ca s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Instanța l-a condamnat la 10 luni de inchisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de doi ani.

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la inchisoare. A scapat doar cu 6 luni

22:36, 15.02.2024 - Sentinta poate fi executata prin mijloace alternative, cum ar fi purtarea unei bratari electronice, fara a merge la inchisoare.Sarkozy primise initial o pedeapsa de un an de inchisoare, in 2021, atunci cand a fost gasit vinovat prima data, dar aplicarea deciziei a fost suspendata pana la judecarea apelului.Sarkozy,…

Fostul primar din Panciu, nepotul europarlamentarului Dan Nica, condamnat la 4 ani și 5 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu

12:45, 08.02.2024 - Iulian Nica, fostul primar din Panciu, a fost gasit vinovat printre altele de abuz in serviciu și delapidare. Fostul edil este acuzat ca a platit ilegal angajaților din primaria Panciu drepturile salariale de sute de mii de lei și a alimentat cu carburant mașina personala folosind cardul primariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?