Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul baschetbalistului american. Karatistul a demascat mafia de politişti, procurori şi politicieni

Publicat:

Interlopii au facut legea in Giurgiu pana cand lovitura lui , apropiat al clanului "Butoane", a ucis un american. Dar nici acum frica nu ii lasa pe martori sa spuna tot adevarul.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul chestorului Mihai Rus: Poliția Cluj, anul și scandalul. Ce alți polițiști importanți sunt „clienții” procurorilor

17:05, 17.06.2024 - Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Cluj au descins, luni, din nou in birourile Inspectoratului de Poliție Județean și Poliției Rutiere Cluj. Este vorba despre un dosar de fapte de corupție in care ar aparea și numele chestorului Mihai Rus.

Apel catre șeful IPJ Caraș-Severin: Sa-și depuna demisia daca nu penalizeaza ACUM frauda electorala pusa la cale de PSD!

20:30, 07.06.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Ticaloșia pesedista atinge culmi inimaginabile. Demascat de liberali ca a ridicat ilegal zeci de carți de identitate emise pentru așa-ziși flotanți in comuna Paltiniș, un individ de joasa speța care face jocurile PSD a fost pus sa susțina ca liberalii i-ar fi promis „recompense” pentru…

Zile grele pentru vameși. Vor putea fi controlați corporal la ieșirea din tura și le pot fi veritifcate mașinile

23:15, 03.06.2024 - Refuzul sau sustragerea personalului vamal de la efectuarea controlului va constitui abatere disciplinara grava și se va sancționa cu destituirea din funcția public, iar in cazul in care exista indicii pentru fapte de corupție, vor fi sesizate de indata organele de urmarire penala, se arata in proiectul…

Grav accident rutier in Giurgiu. A fost necesara intervenția elicopterului SMURD

10:50, 14.05.2024 - Autoritațile au intervenit de urgența la fața loculuiLa fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihailești, echipa fiind dotata cu o autospeciala de stingere echipata cu modul de descarcerare, precum și o ambulanța SMURD și reprezentanți ai Poliției. In sprijin, a fost solicitat și elicopterul…

Un cetatean american a fost retinut la Moscova pe motiv ca i-ar fi injurat pe politisti

10:45, 14.05.2024 - Un cetatean american a fost retinut pentru 10 zile de un tribunal rus pentru ca ar fi utilizat un limbaj obscen in timpul unei perchezitii efectuate de politie in apartamentul sau, a relatat marti ziarul rus Kommersant.

Mafia chineza a intrat adanc in Europa: interlopii au cumparat cel mai mare bordel de pe continent

13:30, 10.05.2024 - Mafia chineza a cumparat cel mai mare bordel din Europa - aflat in Germania, informeaza publicația BILD intr-o ancheta.Cladirea roz din anii 1970, inalta de 11 etaje, este situata in nordul orașului Koln. La inceput se numea „Centrul Eros”, iar acum se numește „Paști”.


Ce parere ai despre aceasta stire?