Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ ȘOCANT la Călărași. O femeie a fost găsită moartă în propria casă

Publicat:

O femeie de 63 de ani din raionul Calarași a fost gasita moarta in propria casa de catre vecina acesteia. Femeia avea cinci copii și lucra ca inspector fiscal in primaria din localitate și ducea un mod pasnic de viața.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! O femeie, gasita moarta de angajații Spații Verzi, strivita de un copac, in capitala

11:05, 12.06.2024 - Acum cateva minute, Poliția a fost sesizata prin intermediul serviciului unic 112, precum ca pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitala, un angajat al Intreprinderii municipale „Spații Verzi” a depistat cadavrul unei femei.

Cazul Caracal se repeta: Femeie gasita moarta in casa, la 24 de ore dupa ce a sunat la 112

07:45, 12.06.2024 - O femeie și concubinul ei au fost gasiți morți in casa, cu urme de violența pe corp. Ea ar fi fost omorata de partenerul de viața, care apoi și-a pus capat zilelor. Polițiștii au facut descoperirea la 24 de ore dupa ce femeia sunase la 112 pentru a cere ajutor.

Atac șocant in Calarasi! Un barbat si o femeie, arși cu acid de baterie in timp ce se aflau intr-o mașina

13:00, 05.06.2024 - Politistii si procurorii din Calarasi au deschis o ancheta pentru tentativa de omor dupa ce un barbat si o femeie au fost atacati cu o substanta coroziva, in timp ce se aflau intr-un autoturism. Autorul atacului nu este inca identificat. Primele date din ancheta indica faptul ca atacatorul a aruncat…

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

O femeie data disparuta a fost gasita moarta de mai mulți pescari, cu o punga pe cap. Ce a dezvaluit autopsia

12:40, 04.05.2024 - O femeie data disparuta de apropiați a fost gasita moarta, cu o punga de plastic pe cap. Descoperirea șocanta a fost facuta de pescari.Laura Trappeniers, in varsta de 66 de ani, și Marc Olbrechts, de 71 de ani, au disparut din casa lor din Tenerife lunea trecuta.

Incendiu devastator aseara la o casa in Cluj. O femeie a fost gasita moarta in casa care a luat foc

04:10, 21.04.2024 - Un incendiu care a izbucnit aseara la o casa din comuna Moldovenești, județul Cluj, i-a adus unei femei moartea. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu  in localitatea Stejariș, comuna Moldovenești. Apelul la 112 anunța ca a luat foc…

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa

22:46, 18.04.2024 - Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on Informatia Zilei .

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?