Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant: bucăți de tavan au căzut peste un copil la o grădiniță

Publicat:

Clipe de groaza pentru copiii unei gradinițe din Ștefan Voda, dupa ce ar fi cazut bucați de tavan in timp ce aceștia se aflau in instituție. Cazul a fost raportat de bunica unui copil. Responsabilii de la gradinița au declarat ca nu au cazut bucați din tavan, dar o bucata de material din care e facut podul. Totuși, au adaugat aceștia, „acum dupa incident va fi reparat tot tavanul”, scrie protv.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Incredibil: Ce s-a intimplat intr-o gradinița parasita din raionul Ștefan Voda

20:05, 07.06.2024 - Au transformat o gradinița parasita din satul Olanești, Ștefan Voda in muzeul satului și un centru de artizanat popular in toata regiunea. Este volrba despre familia Pisarenco din localitate. Soții au reușit sa transforme o pasiune intr-un loc care unește intreaga localitate. In ultimii doi ani, muzeul…

Caz șocant la Turda, dezvaluit de iubitorii de animale: Un turdean și-a legat cațelul cu funia de gat, intr-un copac! (VIDEO)

18:16, 24.05.2024 - Un caz șocant s-a produs la Turda, acolo unde iubitorii de animale au reușit sa identifice o situație infioratoare, in care un turdean, care ar fi cunoscut pentru fapte similare de cruzime asupra animalelor, și-ar fi spanzurat cațelul in padure! Intervenția imediata a celor care investigau cazul a fost…

(video) Un copil, batut crunt de un alt baiat cu pumnii peste fața, la Tiraspol: De la ce s-ar fi iscat conflictul

14:40, 22.05.2024 - Un baiat de 13 ani, din Tiraspol, a fost batut crunt cu pumnii peste fața de un alt minor de 14 ani. Imaginile video cu altercația au fost publicate pe rețele. Cazul ar fi avut loc in seara de 20 mai.

Sediul Poliției Municipale Carei sub administrație exclusiv UDMR

09:45, 10.05.2024 - Nu doar cladirea monument de pe strada Iuliu Maniu și aflata in proprietatea Consiliului Județean este lasata in paragina ca sa ajunga o ruina imposibil de reabilitat. Pe strada Independenței din Carei se afla sediul Poliției Municipale. Imobilul este o cladire  monument istoric dar a fost lasata sa…

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Un autobuz a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

00:55, 29.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?