Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz revoltător la o creșă privată din Ilfov. Un bebeluș ar fi fost bătut: „Are o vânătaie foarte mare pe obraz”

Publicat:

O fetița de doar 18 luni, lasata de parinți la o creșa privata din Bragadiru, județul Ilfov, a ajuns acasa cu zgarieturi și vanatai. Conducerea instituției le-a spus parinților ca micuța „a sarit la bataie la o alta fetița”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata dupa ce si-ar fi batut fetita de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

13:05, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce si-ar fi lovit fetita in varsta de doar doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale.

Barbat cercetat pentru fals privind identitatea

12:10, 02.04.2024 - Eveniment Barbat cercetat pentru fals privind identitatea aprilie 2, 2024 11:05 Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurala Crangu efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul savarșirii infracțiunii de fals privind identitatea, in cazul unui conducator auto depistat in…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar 2 ani ar fi fost batut de ingrijitori

12:20, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar doi ani ar fi fost batut de ingrijitori

11:55, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Caz șocant la o creșa din Ilfov! Un tata și-a gasit copilul in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz

21:05, 14.03.2024 - Un incident grav ar fi avut loc la o creșa din Ilfov. Cand a mers sa iși ia copilul, un tata l-a gasit pe micuțul lui in varsta de 2 ani cu rani la o ureche și obraz. Barbatul a depus plangere la poliție.

PUSL, alianța electorala cu PNL in județul Ilfov

13:50, 07.03.2024 - Conducerea PUSL Ilfov a avut o intalnire cu conducerea PNL Ilfov, pentru a stabili, in baza alianței existente, lista de candidați la funcțiile de primar și consilieri, in 20 de localitați ale județului Ilfov, printre care orașele Bragadiru și Magurele.

Mister total in cazul doctoriței gasite inconștiente intr-o padure din Bragadiru. Ce ipoteza este luata in calcul

07:20, 01.03.2024 - Tatal doctoriței este cel care a sunat la 112 și a anunțat ca nu reușește sa ia legatura cu fiica sa. Dupa noua ore de cautari, polițiștii i-au de urma cu ajutorul cainilor. Femeia era prabușita și inconștienta in buruienile din padurea Bragadiru.Portivit primelor date, doctorita a plecat la orele pranzului…


Ce parere ai despre aceasta stire?