Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz cutremurător în India. Un bărbat i-a tăiat burta soției sale însărcinate, ca să afle dacă va avea băiat

Publicat:

Caz cutremurator intr-o localitate din nordul Indiei, acolo unde un barbat și-a atacat cu un cuțit soția insarcinata din nou in șapte luni, pentru a afla daca aceasta va aduce pe lume un baiețel.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat i-a taiat gatul femeii cu care avea 6 copii și a dat foc anexei casei. Ulterior a fost gasit carbonizat

13:05, 08.04.2024 - Caz șocant intr-un sat din județul Timiș intamplat in urma cu cateva ore. Un barbat, pe fondul consumului de alcool, și-a injungiat partenera in zona gatului și a incendiat o anexa a casei.

2,97 mc lemn de foc taiat ilegal confiscat de la un barbat din Sucevița

19:40, 02.04.2024 - Luni la orele 12.40, polițiștii SPR 3 Marginea, fiind in exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit in trafic, respectiv pe DN 17A Marginea, autoutilitara condusa de catre un barbat de 24 ani, din Sucevița, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei, relatand…

Miliardarii indieni preiau supremația in Asia

14:16, 29.03.2024 - Cel mai mare centru financiar al Indiei, Mumbai, a devenit capitala asiatica cu cel mai mare numar de miliardari, depasind Beijingul, potrivit unei liste a bogatilor la nivel mondial, realizata de Hurun Research Institute, transmite CNBC, potrivit News.ro. Este pentru prima data cand cel mai populat…

Divorț costisitor pentru un barbat! Ce suma trebuie sa-i plateasca soției pentru treburile casnice facute in timpul mariajului

18:56, 18.03.2024 - Un barbat din Spania are parte de un divorț extrem de costisitor! Fosta soție ii cere o suma impresionanta pentru activitatea sa privind treburile casnice, in timpul celor 26 de ani de mariaj. Cați bani trebuie sa plateasca acesta!

Un barbat și-a taiat intenționat picioarele, ca sa incaseze bani de la asigurari

12:25, 26.02.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, a platit o persoana care sa-i taie ambele picioarele și a simulat un accident de tractor, ca sa poate cere bani de la asigurari. Dar i-au scapat din vedere cateva detalii care, pana la urma, l-au dat de gol.

Un barbat a taiat cu toporul toate cablurile de internet din bloc, suparat ca semnalul era slab

17:40, 22.02.2024 - Suparat ca are semnal slab la internet, un sucevean de 43 de ani s-a razbunat pe toti vecinii din bloc. A taiat toate cablurile de internet și energie electrica. Incidentul a fost reclamat la 112 de un vecin.

Barbat sfasiat de leu dupa ce a intrat in incinta lui pentru a-si face selfie

19:06, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a sarit in incinta acestuia, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, Independent.co.uk, transmite Agerpres. Prahlad Gujjar, in varsta de 38 de ani,…

India: barbat ucis de un leu dupa ce intrase in incinta acestuia pentru a-si face un selfie

15:00, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a sarit in incinta acestuia, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, Independent.co.uk.


Ce parere ai despre aceasta stire?