Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câţi bani pierzi dacă îi ţii la bancă

Publicat:

Deponentii continua sa piarda bani din economiile plasate la banca, avand in vedere ca dobanzile sunt infime sau lipsesc cu desavarsire in unele cazuri, in timp ce bancile continua sa perceapa comisioane chiar si pentru depozitele la termen.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapid iși completeaza banca tehnica – Antrenorul trecut pe la Liverpool va veni in Giulești

18:45, 27.05.2024 - Dupa un sezon in care a ratat toate obiectivele, Rapid se pregatește sa intre in era Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez nu va veni insa singur in Giulești, ci impreuna cu un secund care a lucrat la Liverpool, Blackburn și Bolton.

Goldman Sachs vrea sa extinda in strainatate liniile de credit pentru capital privat

10:30, 18.05.2024 - Banca americana de investiții Goldman Sachs intra pe piața imprumuturilor pentru fondurile de capital privat și pentru managerii de active, planuind o extindere in strainatate, contribuind astfel la umplerea golului lasat de turbulențele de la bancile reg

Lovitura grea in lupta la titlu din Premier League dintre Arsenal și Manchester City » Antrenorul ar putea lipsi de pe banca la ultimul meci

12:00, 08.05.2024 - Sezonul din Premier League este aproape de a se incheia, iar lupta la titlu se da intre Arsenal și Manchester City, care sunt desparțite de un singur punct. Avantajul „cetațenilor” este ca au un meci mai puțin disputat. Ocupanta locului trei, Liverpool, mai pastreaza doar șanse matematice cu doua etape…

Roman de 28 de ani, gasit mort pe o banca dintr-un parc din Italia

20:35, 27.04.2024 - Un barbat fara adapost in varsta de 28 de ani a fost gasit mort in dupa-amiaza zilei de sambata, 26 aprilie, in Piazza Monte Santo, Sestri Ponente. S-a intamplat in jurul orei 16.00, potrivit Genova24.Tanarul, un cetațean roman, a fost observat de cațiva cetațeni.

Brazilianca, arestata dupa ce mers la banca cu un cadavru pentru a semna un imprumut. „Știa ca era mort” VIDEO

08:10, 18.04.2024 - Incident șocant in Brazilia, unde o femeie a fost arestata pentru profanare de cadavru și tentativa de furt prin frauda. Totul dupa ce a carat la banca trupul neinsuflețit al unchiului sau, cu intenția de a semna un imprumut.

Laborator pentru depistarea plantelor modificate genetic, la o unitate de cercetare din Buzau

15:40, 08.04.2024 - Banca de Resurse Genetice si Vegetale (BRGV) Buzau va putea determina duplicatele unor soiuri de legume si organismele modificare genetic (OMG). Echipamente ultramoderne intrate recent in dotarea instituției buzoiene pot stabili stiintific autenticitatea unor soiuri.

Descoperiti-l pe omul Elias Charalambous! Interviu exclusiv cu antrenorul cipriot in ziua in care implineste un an pe banca FCSB-ului: „Voiam sa fiu gangster!” + Dezvaluie cum a devenit religios: „Am ramas șocat! Atunci am inceput sa cred”

09:50, 30.03.2024 - Elias Charalambous (43 de ani) aniverseaza astazi, 30 martie 2024, un an de cand a fost prezentat oficial ca antrenor principal la FCSB. Cu aceasta ocazie, tehnicianul cipriot a oferit un interviu exclusiv pentru GSP.ro in care a vorbit despre viața sa din Romania, de modul in care vede fotbalul, apropierea…

Ramane Edi Iordanescu pe banca naționalei dupa EURO 2024? Raspunsul selecționerului

14:31, 21.03.2024 - Naționala Romaniei va intalni Irlanda de Nord și Columbia in doua meciuri de pregatire pentru Campionatul European din Germania, iar selecționer Edward Iordanescu a fost intrebat despre situația contractului sau.

Cuvinte cheie:

banca pierzi deponentii

Ce parere ai despre aceasta stire?