Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte ouă putem consuma zilnic ca să fim în siguranţă. „Declanşatorul de energie“ şi efectele alimentelor complementare

Publicat:

Exista mai multe motive pentru a reconsidera oul si a nu-l mai exclude din alimentatie.

Nutritionistul aradean spune ca, desi galbenusul contine colesterol, nu afecteaza colesterolul din sange si nici activitatea cardio-vasculara.

"Un alt motiv este includerea lui in anumite diete pentru slabit comportandu-se exceptional in dietele disociate pe termen scurt. Pentru sportivi aste alimentul cu care isi incep ziua, folosit in omletele speciale, cu precizarea ca vor fi folosite doar jumatate dintre galbenusurile ce compun omleta. De exemplu, din 6 oua folosim 3 galbenusuri,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat timp rezista ouale roșii fara sa devina un pericol pentru sanatate

13:45, 04.05.2024 - Directorul Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Alexandru Ciric, a explicat, la Antena 3 CNN, cat timp rezista  ouale  roșii de la  Paste , fara sa fie periculoase pentru sanatate. „In primul rand, daca dorim sa le ținem mai mult timp, ouale rosii trebuie sa le ținem la frigider. Putem sa le…

Prin DOITSMARTER putem acum gestiona inteligent consumul și producția locala de energie in cladiri

13:15, 29.04.2024 - Centrul de Cercetare in Tranziție Energetica (EnTREC) din cadrul Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) inițiaza și materializeaza proiecte de cercetare științifica aplicativa cu impact.

Unii șoferi cred ca nu trebuie sa poarte centura de siguranța daca mașina are airbag. Mituri in trafic: care sunt adevarate, care nu

08:40, 23.04.2024 - Centura de siguranța este facultativa pentru mulți dintre șoferi deși e cel mai important mijloc de aparare a vieții in caz de accident. Unii recunosc faptul ca se pun in pericol, dar au și scuze pregatite: ori se grabeau, ori mergeau undeva, in apropiere. In continuare sunt și șoferi care cred ca legea…

#ConstantaEsteBine: Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10. 18 aprilie 2024. Suntem in crestere de presiune atmosferica

11:26, 18.04.2024 - Valul 4 de energie ndash; partea a doua ndash; ziua 1018 aprilie 2024 Suntem in crestere de presiune atmosferica, de camp electromagnetic, de retentie de apa si intensificare de emotii.Ne apropiem de o luna plina extrem de puternica, in Taur, ce va influenta Pamantul, Natura si corpurile noastre. Se…

De ce facturile la energie nu scad atunci cand electricitatea este gratis pe bursa sau prețurile sunt negative? / Ce putem face pentru a profita de aceasta situație

14:40, 12.04.2024 - Weekendul acesta este al treilea la rand cand pe bursa de energie de la București prețurile sunt negative, adica producatorii platesc sa le fie preluata energia, invers decat este normal. Paradoxal, acest lucru nu duce la scaderea tarifelor platite de consumatorii finali, așa cum ne-am fi așteptat.…

Șeful ANPC vorbește de fenomenul puilor „vopsiți prin hranire”, atentat la siguranța cetațenilor

10:30, 27.03.2024 - Șeful ANPC, Horia Constantinescu, susține ca piața romaneasca este plina de „pui ingalbeniți pentru a parea mai buni, impanați cu tulpini de salmonela periculoase”, un atentat serios la siguranța cetațenilor. Directorul general al ANPC mai afirma ca va informa absolut toate instituțiile care pot verifica…

Parisul a majorat taxele de parcare pentru SUV-uri, iar alte orașe europene vor sa ii urmeze exemplul

12:35, 12.03.2024 - Parizienii au votat pentru a crește taxele de parcare pentru SUV-urile mari – și nu este singurul oraș european care a pus ochii pe mașinile mai grele și mai poluante, scrie  CNBC . In cadrul unui referendum desfașurat luna trecuta la Paris, aproape 55% au votat in favoarea unei taxe de parcare specifice…

Luna noua in Varsator din 9 februarie 2024 prevestește Noul an al Dragonului. Vine sau nu val de energie vindecatoare?

17:05, 06.02.2024 - Luna reprezinta, de asemenea, sentimentele noastre de securitate și ceea ce ne face sa ne simțim in siguranța și in siguranța, astfel incat sa putem prospera cu adevarat in aceasta lume. Daca ne uitam la unde sunt aceste sentimente de siguranța și confort in propriile noastre corpuri, putem incepe sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?