Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câtă carne se pune la o sarma şi ce trebuie să faci cu ele după ce le înveleşti. Secretul dezvăluit de bunica Gherghina

Publicat:

Pentru ca se apropie sarbatorile, sunt la mare cautare rețetele specifice acestei perioade. Bunica Gherghina, celebra pe TikTok, a decis sa ofere și ea sfaturi despre unul dintre cele mai iubite preparate: sarmalele. Rețeta de sarmale a bunicii reprezinta un adevarat simbol de bunatate, sursa de inspirație și autenticitate pentru sute de […] The post Cata carne se pune la o sarma si ce trebuie sa faci cu ele dupa ce le invelesti. Secretul dezvaluit de bunica Gherghina appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați

15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Cum ii ‘pedepsește’ o stewardesa pe pasagerii care nu vor sa faca schimb de locuri. Insoțitoarea de zbor a dezvaluit secretul

23:01, 15.04.2024 - O marturisire din culisele curselor aeriene, informație la care cei care calatoresc cu avionul nu ar avea acces, in mod normal. O stewardesa a povestit cum ii ‘pedepsește’ pe pasagerii care nu vor sa faca schimb de locuri. Secretul dezvaluit de o insoțitoare de bord. „Pedeapsa” pe care o aplica o stewardesa…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Shaorma de post, rețeta speciala

18:20, 11.04.2024 - Shaorma nu trebuie sa fie plina de carne și sosuri, ci poate sa fie un pranz rapid și sanatos, la care sa apelezi in perioadele de post sau in momentul in care nu vrei sa mananci carne. Shaorma de post nu conține produse de origine animala și este o alternativa perfecta la produsele din comerț. […]…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Cate minute trebuie sa lași aluatul la odihnit pentru cele mai gustoase clatite. Mihaela Bilic a dezvaluit secretul

19:50, 24.02.2024 - Clatitele sunt delicioase, cu orice ai alege sa le umpli, dar secretul unor clatite perfecte sta adesea in odihna pe care o primește aluatul inainte de a fi gatite. Cu toții ne dorim clatite pufoase și gustoase, iar timpul de odihna al aluatului poate face diferența intre clatitele banale și cele spectaculoase. …


Ce parere ai despre aceasta stire?