Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât vor costa, marți, carburanții. Noile prețuri afișate de ANRE

Publicat:

Carburanții continua sa se ieftineasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a stabilit noile prețuri plafon, pentru 22 martie.Astfel, benzina A95 se va vinde marți cu 24 de lei și 57 bani, cu 9 bani mai puțin decat astazi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Piața carburanților, fara schimbari semnificative, maine: Vezi cat costa benzina și motorina și unde gasești cele mai mici prețuri

13:06, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 mai. Astfel, potrivit datelor, un litru de benzina va costa cu trei bani mai puțin, iar prețul motorinei crește cu doi bani.

Se scumpesc și maine carburanții: Noile prețuri afișate de ANRE

12:45, 21.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 21 mai. Astfel, potrivit datelor, prețul unui litru de benzina va crește cu 1 ban, iar cel al motorinei cu 3 bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Noile tarife la caldura intra, de astazi, in vigoare: Hotararile ANRE, publicate in Monitorul Oficial

13:40, 21.03.2024 - Noile tarife la energia termica, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, la 19 martie, intra, de astazi, in vigoare. Hotararile ANRE au fost publicate in Monitorul Oficial.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Gazul, mai ieftin de astazi: Noile tarife au intrat in vigoare

09:30, 23.02.2024 - Consumatorii din intreaga țara vor achita mai puțin pentru gaz, de astazi, 23 februarie. Noile tarife, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au fost publicate in Monitorul Oficial.


Ce parere ai despre aceasta stire?