Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp se fierb ciupercile. Trucul secret al gospodinelor pentru un preparat gustos

Publicat:

Ciupercile pot fi preparate rapid, insa conteaza destul de mult sa fie fragile și sa nu-și piarda gustul. Cat timp este recomandat sa le fierbi, dar și ce preparate poți gati? Iata care este trucul secret al gospodinelor din bucatarie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa presari in faina cand faci șnițele. Combinația perfecta pentru un gust irezistibil, e trucul bucatarilor de top

22:15, 14.06.2024 - Rareori lipsesc șnițele de pe masa romanilor. Prepararea unui șnițel gustos nu este o misiune grea, iar copiii sunt innebuniți dupa acest preparat. Pentru a ieși cu adevarat gustos trebuie sa respectați cateva reguli. Cum sa faci cea mai buna faina pentru șnițele Inainte de toate, alegerea carnii este…

De ce sa arzi 5 boabe de cafea in bucatarie. Trucul secret care te salveaza la curațenie

08:35, 15.05.2024 - Fiecare dintre noi, la prima ora a dimineții bem o cafea fierbinte, ca sa ne trezim. Dar, știai ca boabele de cafea au și o alta indeletnicire, cel puțin in bucatarie. Am decis sa-ți vorbim despre acest truc care-ți va explica de ce sa arzi 5 boabe de cafea in bucatarie. Avem trucul secret care […]…

Cum se taie corect busuiocul din gradina. Trucul secret care iți dubleaza recolta in cel mai scurt timp

09:05, 09.05.2024 - Nu este nimic mai satisfacator decat sa crești busuioc in curtea ta, dar puțini sunt cei care știu cum se taie corect busuiocul din gradina. Dar, gradinarii experți spun ca exista un truc secret care iți dubleaza recolta in cel mai scurt timp. Motive pentru care vei dori sa ai busuioc in gradina Daca…

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

14:10, 30.04.2024 - Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai…

Ce sa adaugi la final in ciorba de miel ca sa fie și mai buna. Marele secret al gospodinelor din Moldova

11:50, 25.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele din toate regiunile țarii deja se pregatesc pentru masa de Paște. Vedeta este ciorba de miel, dar rețeta difera in funcție de zone. Bucataresele din Moldova au un secret atunci cand o pregatesc. Ce adauga la finalul ei ca sa iasa mai buna?…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Pune pasta de dinți in congelator: Trucul secret al japonezilor care iți va schimba viața

13:46, 15.04.2024 - Un truc foarte ingenios, aflat de la japonezi, sau de ce sa inghețam pasta de dinți in congelator. Gospodinele japoneze au descoperit cum acest gest minor poate fi util pentru cei care iși doresc o curațenie impecabila in bucatarie. Tot ce ai nevoie este pasta de dinți, tavițe pentru cuburi de gheața…

Ce fel de faina sa folosești ca sa-ți iasa gogoșile pufoase. Trucul de aur al gospodinelor din Ardeal pentru un gust desavarșit

00:00, 28.03.2024 - Cum faci cele mai bune gogoși, exact ca ale ardelencelor. Se spune ca ele cunosc secretul acestui preparat, pentru a ieși moale, pufos, exact ca la carte. Ce faina trebuie sa folosești la aluat, astfel incat gogoșile sa semene cu un burete. Cele mai bune gogoși ardelenești Gogoșile sunt unul dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?